Lækkede Apple dokumenter peger på tre iPhone modeller i 2017

edbpriser.dk 01-08-48945 16:56

Nogle lækkede dokumenter fra Apples produktionsled er angiveligt dukket op på det kinesiske website Sina Weibo, der fortæller nyt om næste års iPhone modeller.

Ifølge papirerne vil Apple lancere to opgraderede iPhone 7 modeller, som efter alt at dømme må være iPhone 7s og 7s Plus, selvom det tidligere har været rygtet, at Apple ville springe disse modelnumre over og gå direkte til navnet iPhone 8 for at markere deres smartphones 10 års jubilæum.

Se også: Video: Androids supertelefoner i hastighedstest

Men jubilæumsmodellen kan så gå hen og blive den high-end model, der også omtales i dokumenterne, som går under kodenavnet "Ferrari", da den ser ud til at leve op til flere af de tidligere rygter om næste års iPhone, der har været ude tidligere.

"Ferrari" modellen vil nemlig blive i et glas-sandwich design (glas på begge sider af mobilen) med en rammeløs front, der prydes af et AMOLED display, og hvor Hjem-knappen er blevet indbygget i skærmen og derfor vil fremstå usynlig.

"Ferrari" vil også få trådløs opladning, og displayet vil være på 5,1 eller 5,2 tommer.

Dette stemmer godt overens med den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuos forudsigelser fra slutningen af november, som du kan læse mere om herunder.

Læs også: iPhone 8 får glaskrop og trådløs opladning

Der lader dog ikke til at være noget nyt om Apples mulige planer om at montere AMOLED panelet på plastik, hvilket ellers kunne indikere, at iPhone 8 eller "Ferrari" vil få buede kanter på skærmen.


Kilde: AppleInsider