Lækkede billeder viser Galaxy Alpha med metalsider

edbpriser.dk 06-08-2014 10:39

Diskussionen har kørt i efterhånden mange år. Patentkrigene har raset og fanboys har diskuteret indædt. Det ser ud som, at den nye Samsung Galaxy Alpha er ikke ligefrem vil stoppe diskussionen mellem Apple og Samsung om, hvem der bliver lige lovlig inspireret af den andens produkter.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy S5 i miniformat

Efter den massive kritik af designet af Galaxy S5 og den efterfølgende opsigelse fra designchefen hos Samsung, ser det ud til, at den nye Galaxy telefon kommer til at gå væk fra plastik-materialer og i stedet bruge en poleret metalkant, som det også ses hos de nyeste iPhones. Det skriver The Verge.

Tyndere end iPhone og mere rektangulær end Galaxy S5

De lækkede billeder viser en hvid Galaxy Alpha, der udover de polerede sider, også beholder en del kendetegn fra Galaxy S5. Den prikkede bagside og den simple forside ser ud til at gå igen.

Til gengæld er formen en del mere rektangulær end både Galaxy S4 og S5, ligesom den også kunne se ud til at være tyndere. Et af de lækkede billeder stiller i hvert fald Galaxy Alpha op mod en iPhone, og som det kan tydeligt ses herunder, så er Galaxy Alpha tyndest.


Galaxy Alpha kan ses til højre i dette billede.

Galaxy Alpha forventes afsløret senere på måneden, og personen der lækkede billederne påstår, at den vil komme i en 4,7” version og som phablet i en 6,7” version.

Læs også: Løb aldrig tør for strøm til din smartphone

Samsung har allerede lovet, at vi vil se mobiler i nye materialer i år, hvilket billederne af de polerede metalsider ser ud til at bekræfte. Du kan se flere af de lækkede billeder herunder.