Lækker Surface klon fra HP

edbpriser.dk 08-10-2015 15:40

Nej, den nye HP Spectre x2 er ikke lavet som et stykke merchandise til den kommende James Bond film (selvom den uden tvivl ville klæde verdens mindst hemmelige agent), men derimod blot den seneste hybrid PC i HP's stilige Spectre portefølje, der har været på markedet i nogle år efterhånden.

HP Spectre x2 er flot designet som en metal-udgave af Microsofts Surface maskiner, der dublerer som både tablet og bærbar, som det så udtryksfuldt bliver danset (?!?) i HP's officielle præsentationsvideo herunder.

Læs også: Microsoft Surface cover med e-ink display

HP Spectre x2 er samtidig den tyndeste hybrid 2-i-1 PC, som HP nogensinde har kreeret med sine 13,15 mm i sammenklappet tilstand og blot 8 mm, når tablet-delen er skilt fra tastaturet.

HP Spectre x2

Det indre imponerer ligesom det ydre

Men det er ikke kun på ydersiden, at HP har kælet for detaljerne.

Intels 6. generations Core M processorer skal drive computeren i et blæserløst design, så der ikke er nogen unødig støj, når der arbejdes eller hygges.

Skærmen er på 12 tommer med 1080p opløsning og en 150 graders betragtningsvinkel, og HP Spectre x2 kan købes med helt op til 256 GB indbygget lagerplads.

Med i købet følger en HP Active Pen, så der kan skrives og tegnes på skærmen, og kameraerne lyder på henholdsvis 5 og 8 MP til for og bag.

Batteritiden lyder på 10 timer, hvilket blandt andet opnås med en ganske smart teknologi kaldet Panel Self Refresh, der lader computeren lukke ned for dele af hardwaren, når der ikke er noget, der bevæger sig på skærmen.

HP Spectre x2 bagside

Bang & Olufsen har stået for opsætningen af højttalerne, som der er fire af - to på tabletten og to på tastaturet.

HP Spectre x2 kommer med to USB 3.0 Type-C porte, og der følger også en adapter med i pakken.

Læs også: High End tablet til en god pris

Prisen for HP Spectre x2 starter på $800, hvilket bør give en dansk pris omkring de 6.800 kroner inklusiv afgifter.


Kilder: Pocket-lint og Microsoft