Lækker teknik: Asus ROG Ryujin 360

Rasmus Elm Rasmussen - 03-06-2019 14:06

Har du brug for en 360 mm tredobbelt radiator til din opsætning? Sikkert ikke. Har du brug for en smart OLED-skærm til dit system? Hmm, nej. Ser det sejt ud? Helt sikkert!

Lad os glemme alt om navnet et øjeblik – vi ved det er skørt. Seriøst, hvem vil give deres produkt sådan et navn? Vi var hele tiden nødt til at kigge i dokumentationen for at sikre, at vi havde skrevet det rigtigt: R-yu-jin.

Men lad os se på, hvad Asus egentlig har skabt her. Køling: Ja, det er måske en Asetek-designet pumpe og monteringsmekanisme, men når det gælder innovationerne, er det næsten svært at begynde.

Lige fra den industrielle Noctua-blæser til OLED-skærmen, der er bagt ind i coveret til cpu-blokken, til de sortklædte rør – det hele er der. Givet at det er deres første forsøg på en AIO, har Asus virkelig ramt plet.

Verdenen af alt-i-en kølingteknologi er måske startet hos firmaer som Corsair og Cooler Master, men det er lige nu virksomheder som NZXT og Asus, der virkelig skubber grænserne, når det gælder innovationerne indenfor dette felt.


Læs mere...