Lækket billede viser nyt design af iPhone 7

edbpriser.dk 11-10-48178 06:23

Designet på Apples produkter har traditionelt været helt i top, men det gik imidlertid lidt galt, da iPhone 6 og efterfølgende iPhone 6s modellerne blev udstyret med de grimme plastiklinjer på bagsiden, der dækker over de dobbelte antenner.

Det er selvfølgelig vigtigere med gode Wi-Fi og LTE forbindelser end et fejlfrit design, men det ændrer ikke ved, at plastiklinjerne ikke just fremmer det æstetiske udtryk.

Der er dog håb om bedring, hvis man ser på ovenstående billede, der viser bunden af bagsiden på en kommende iPhone.

Læs også: Apple tester dobbelt-linse kamera til iPhone 7 Plus

Det understøtter nemlig flere rapporter, der fortæller, at Apple arbejder på en enkelt antenne til næste generation af firmaets smartphones i stedet for den dobbelte, som var skyld i linjerne på iPhone 6 og 6s mobilerne.

På billedet er der således kun en enkelt antenne-linje, som kan ligge parallelt med kanten af mobiltelefonen og dermed være langt mindre skæmmende.

Om det så er et billede af en prototype, den kommende 4 tommer iPhone eller iPhone 7 er der ikke oplysninger om fra det franske website NowhereElse, som har publiceret billedet.

iPhone 7 koncept

Det er dog ventet, at den mindre iPhone SE kommer til at ligne en iPhone 5, så det er mere sandsynligt, at det er et billede af iPhone 7.

Læs også: Langdistance trådløs opladning på vej til iPhone og iPad

Desværre tog fabriksarbejderen ikke nogle fotos af den anden ende af mobilen, så kamera-designet kunne blive afsløret, eller af siderne og enderne, så vi kunne få be- eller afkræftet rygterne om, at Apple dropper hovedtelefonstikket og gør Lightning porten mindre på iPhone 7.

Men der kommer nok flere lækkede billeder og informationer frem mod lanceringen af iPhone 7 i september.


Kilde: BGR