Lækre nye alt-i-et anlæg fra Pioneer

edbpriser.dk 29-09-43943 03:20

Med features som WiFi, AirPlay, DLNA og Bluetooth lader Pioneers elegante X-SMC5 dig afspille musik trådløst fra stort set alle tænkelige lydkilder.

Det elegante mikroanlæg, der også afspiller CD'er og DVD'er og har indbygget FM- og internetradio, er designet til brug sammen med en computer og Apples populære iOS-enheder – iPod, iPhone og iPad.

• Alt-i-ét-mikroanlæg
• Stream musikken trådløst via WiFi, AirPlay og DLNA
• Indbygget CD/DVD-afspiller samt iPod/iPhone-dock til afspilning af både lyd og video
• Spil musik fra computerens musikbibliotek via Bluetooth (adapter medfølger)
• Afspil filer via USB, kompatibel til WMA-, MP3-, MPEG4 AAC-, Wav- og FLAC-filer
• Udstyret med FM- og internetradio
• Krystalklart LCD-display med fuld farveskala
• Hent Pioneers egen Air Jam-app (gratis) og tilslut op til fire iOS-enheder

I dag har langt de fleste af os musik liggende på mange forskellige medier og i mange forskellige formater. Noget står på hylden i form af CD'er, noget ligger som MP3-filer på PC'en eller i WMA-format på en USB-enhed – andet igen streamer vi via nettet eller fra vores iPod eller iPhone. Men hvad gør du, når du gerne vil afspille din yndlingsmusik fra de mange forskellige lydkilder?

Pioneers svar er et praktisk, elegant alt-i-ét-mikroanlæg, der er kompatibelt med stort set alle nutidens musikkilder.

Multi-mikroanlæg
Udover at være udstyret med en dock til din iPod og iPhone, så du nemt kan afspille musik, oplade din telefon eller se video via en ekstern skærm, understøtter X-SMC5 alle tidens populære musik- og lydkilder.

Pioneers mikroanlæg har indbygget WiFi og understøtter AirPlay og DLNA v1.5. I praksis betyder det, at du kan placere anlægget overalt i hjemmet og afspille din favoritmusik trådløst og direkte fra din computer og bærbare enheder, f.eks. Mac, PC, iPhone, iPod og iPad. Til dig, der stadig har din musiksamling i “hard copy”, afspiller X-SMS5 også CD'er – og tilmed DVD'er, som du kan se på en ekstern skærm, der nemt tilsluttes anlæggets HDMI-udgang.

X-SMC5 har også indbygget FM- og internetradio samt en ekstra USB-indgang, så den også tager dine WMA-, MP3-, MPEG4 AAC-, Wav- og FLAC-filer. Derudover kan du streame musik via Bluetooth – og med Pioneer Air Jam-app, som du kan hente gratis i App Store, kan du lytte til spillelister fra helt op til fire iOS-enheder.

Rene linjer – ren lyd
Anlægget er udført i et lækkert, strømlinet design, og med sine rene linjer og praktiske størrelse passer det ind overalt i hjemmet. Displayet er et LEM 7-cifret LCD med fuld farveskala og på lydsiden leverer to full-range 66 mm. højttalere med 76,2 mm. passive kølere klare toner og sprød bas i bedste Pioneer-kvalitet. Anlægget er desuden udstyret med Advanced Sound Retriever, Dynamic Range Control, Bass/Treble Control og Virtual Surround.

Tre modeller
Pioneers mikroanlæg fås også i to andre udgaver, nemlig X-SMC1 og X-SMC3. Mens X-SMC3, der ligesom 5’eren har både AirPlay og DLNA, er en god løsning, hvis dine primære musikkilder er digitale, henvender X-SMC1 sig til dig, der er på udkig efter en kombineret iPhone/iPod-dock og CD/DVD-afspiller. Hos både 3'eren og 1'eren er streaming via Bluetooth med en valgfri AS-BT200-adapter også mulig, ligesom du også kan benytte Pioneers gratis Air Jam-app.