Lav ulækre Halloween kostumer med din mobil eller tablet

edbpriser.dk 09-10-45736 17:23

Få revet dine indvolde ud, lad folk se dit blottede men stadig bankende hjerte eller gør din T-shirt levende med bevægelige øjne.

Den nu tidligere NASA ingeniør, Mark Rober, har i løbet af de sidste to år udviklet sin hobby med at lave opfindsomme og ganske ulækre Halloween kostumer ved hjælp af mobiltelefoner og tablet-PC'er til at være hans fuldtids-beskæftigelse.

Læs også: Dit yndlings actionkamera er lige blevet bedre

Og det forstår man godt, når man ser hans særdeles vellykkede kostumer på YouTube.

Hul gennem kroppen med to iPads

Mark Rober startede for to år siden med at lave to huller i en trøje - foran og bagpå, som blev dekoreret med kunstigt blod.

I hullerne placerede han så to iPads og startede en FaceTime videosamtale, så det på ganske overbevisende vis så ud som om, han havde et stort hul gennem kroppen.


Masser af nye idéer til Halloween kostumer

Det var dog ikke alle, som lige havde to iPads, de kunne bruge til det seje men noget dyre Halloween kostume, så selvom Mark Rober fik masser af omtale og hits på YouTube, var idéerne til sidste års kostumer meget billigere.

I samarbejde med Morphsuits.com fik Mark Rober lavet en masse forskellige T-shirts, der sammen med hans nyudviklede - og gratis - app, Digital Dudz, gjorde det meget nemt og noget billigere at lave et sejt kostume til Halloween.

Bevægelige øjne på en uhyggelig klovn, lysende græskarlamper og ikke mindst et åbent sår fyldt med kravlende larver var blandt sidste års Halloween kostumer, som du kan se i videoen herunder.


Sig farvel til dine indvolde

I år har Mark Rober så taget sine gyselige idéer et skridt videre og gjort brug af accelerometeret i mobiltelefonen eller tablet'en.

Til dette års Halloween kostume skal du bruge en trøje med hul foran, men denne gang har du kun brug for én mobiltelefon eller tablet, og det har de fleste af os jo. Til gengæld skal du så bruge en makker for at fuldende illusionen.

Læs også: Oplad din mobil med ild

Når du har kreeret et åbent sår i din trøje med din mobil eller tablet inden under, starter du Digital Dudz app'en, som nu viser det åbne sår med dine blodige tarme.

Nu skal din makker så komme op bag dig og lade som om, han banker hånden hårdt ind i ryggen på dig, hvorefter accelorometeret vil aktivere en sekvens, der viser hånden rode rundt i dit indre for til sidst at gribe fat og trække dine indvolde ud. Tilbage er kun dit blottede og bankende hjerte...

En voldsom sekvens som nok ikke lige er for de mindste medlemmer af familien, men som helt sikkert vil vække opsigt til årets Halloween fest.

Se den blodige sekvens i videoen her, hvis du tør, og kom så i gang med at lave årets uhyggeligste Halloween kostume.


Via: Gizmodo.com