"Left 4 Dead 2" demo bliver snart tilgængelig

edbpriser.dk 04-10-41799 16:16

Valve, skaberne af flere storsælgende spilserier (som fx "Half-Life" og "Counter-Strike") og markedsledende spilteknologi (som fx Steam og Source), annoncerede i denne uge detaljerne om og tidsplanen for demoen til deres kommende zombie-gys "Left 4 Dead 2".

"Left 4 Dead 2"-demoen vil byde på spiloplevelser fra "The Parish"-kampagnen, som foregår i New Orleans' franske kvarter.
Demoen, der kan spilles af 1-4 spillere over både lokale netværk og internettet til både Xbox 360 og PC (med split screen-mulighed for to spillere til Xbox 360), vil præsentere alle de nye superzombier og nærkampsvåben, som man også får med det komplette spil.

Brugere, som forudbestiller spillet (hos udvalgte forhandlere eller via Steam) vil få tidlig adgang til demoen den 27. oktober. Demoen vil derefter blive tilgængelig for Xbox LIVE Gold-medlemmer og alle PC-spillere den 3. november. Resterende Xbox LIVE-medlemmer kan få adgang til demoen den 10. november.          

Valve lover, at "L4D2", der udkommer eksklusivt til Xbox 360 og PC, vil sætte nye standarder for co-op-actionspil og blive en af de mest markante spiludgivelser i 2009.

Med udgivelsesdato den 19. november vil spillet løfte de brutale nærkampe til nye højder og give en lang række nye co-op-muligheder sammen med en meget mere alsidig spiloplevelse takket været våben som motorsave, stegepander, økser, baseballbats og meget mere.

Med den indbyggede AI Director 2.0 bliver den dynamiske spilopbygning styrket yderligere, når den elektroniske spilinstruktør bliver i stand til at ændre vejreffekter, genstande i omgivelserne og gadernes opbygning sammen med antallet af fjender og både grafik- og lydeffekter, så de kommer til at passe til spillernes præstationer.
Resultatet er en unik og personligt tilpasset spiloplevelse, der vil både underholde og udfordre spillerne, hver eneste gang de kaster sig ud i kampene, siger Valve.

Samtidig vil "Left 4 Dead 2" rumme nye overlevende, boss-zombier, våben og genstande og på den måde åbne en langt større spilverden end i originalen sammen med endnu flere co-op-kampganer, flere duel-kampagner, nye overlevelsesbaner og den nye konkurrenceprægede variant, Scavenge, når spillet udkommer.