Lenovo annoncerer tre nye modeller i Yoga-serien

edbpriser.dk 29-08-46820 23:50

Bærbare computere, det kan laves om til tablets, har vist sig at være en god idé. Flere forskellige producenter har modeller, hvor skærmen kan drejes, vendes eller hægtes af på den ene eller den anden måde.

Dette gælder også for Lenovo, der fører serierne Flex og Yoga, hvoraf der også er almindelige tablets i den sidstnævnte. Nu får Yoga-serien en opdatering over hele linjen med tre nye modeller.

Lenovo vil give folket mere Yoga

De tre nye modeller fra Lenovo hedder henholdsvis Yoga Tablet 2, Yoga Tablet 2 Pro og Yoga 3 Pro, så man kan vist ikke beskylde Lenovo for at være for kreative med navngivningen. Det er dog til at tilgive, da det ikke ser ud til, at vi bliver skuffede over de tre nye modeller.

Lenovo Yoga Tablet 2 er en efterfølger til Yoga Tablet, og den kan fås med enten Android eller Windows som styresystem og en skærm på enten 8" eller 10".

Lenovo Yoga Tablet 2 med keyboard

Lenovo Yoga Tablet 2 kommer med en ny indstilling ved navn hang-mode, der gør det muligt at hænge sin Yoga Tablet op, for eksempel når man skal se en film.

Læs også: HP Omen er en tynd men potent gamer bærbar

Derudover er Yoga Tablet 2 udstyret med Intel Atom-processor og et større støtteben samt forbedret lyd og kamera i forhold til Yoga Tablet.

Yoga Tablet 2 Pro er ifølge Lenovo den ultimative underholdningstablet. Det er den første tablet nogensinde med en subwoofer, den har 8 W højttalere, indbygget projektor og en 13" skærm.

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro med indbygget projektor
Lenovo YOGA Tablet 2 Pro har indbygget projektor.

Skal du bruge en tablet til at se film eller spille spil på, så bliver det altså ikke meget bedre end Yoga Tablet 2 Pro.

Den har 15 timers batterilevetid, fjerdegenerations Intel Atom-processor og kommer også med hang-mode. Den kan desuden kun fås med Windows.

Lenovo Yoga 3 Pro er slankere, lettere og stærkere

Lenovo Yoga 3 Pro

Yoga 3 Pro er, i modsætning til de andre to, en bærbar computer, og den er naturligt nok efterfølgeren til Yoga 2 Pro. Yoga 3 Pro er slankere og lettere end nogensinde før, hvilket skyldes, at Lenovo har udviklet nye hængsler, der er lavet af 800 stykker stål og aluminium, og som er lige så fleksible som en urlænke.

Læs også: Acer Aspire Switch 12 er en 5-i-1 laptop/tablet

Yoga 3 Pro er 14 % lettere og 17 % tyndere end forgængeren med en vægt på 1,19 kg og en tykkelse på 12,8mm. Samtidig kommer den med en imponerende 13 tommer QHD+-skærm, der er betegnelsen for en skærm med en opløsning på 3200 x 1800 i billedformatet 16:9, og den seneste Intel Core M-processor.

Pris og tilgængelighed
Yoga Tablet 2 har en vejledende udsalgspris på enten 1.700 kroner eller 2.250 kroner, alt efter om der er tale om 8”-modellen eller 10”-modellen.

8"-modellen af Yoga Tablet 2 Pro koster 1.850 kroner, mens 10”-modellen kommer i løbet af november og koster 3000 kroner.

Yoga 3 Pro har en vejledende udsalgspris på 11.950 kroner. Yoga Tablet Pro med 10” skærm kommer først i løbet af november, men ellers kan alle tre modeller erhverves allerede nu.