Lenovo fanget i skamløs kopiering af iPhone 6

edbpriser.dk 08-03-46821 03:43

Der er nok dem, som vil mene, at de nye større iPhone 6 modeller langt fra er de flottest designede af alle Apples mobiltelefoner, men æble-firmaet og iPhone 6 har under alle omstændigheder nogle store beundrere hos Lenovo.

Læs også: LG eliminerer rammen rundt om mobilskærmen

Den kinesiske PC-mastodont, som efter opkøbet af Motorola og et massivt salg af mobiler i Asien pludselig er den tredje største mobilproducent i verden, har i hvert fald forelsket sig eftertrykkeligt i iPhone 6 og Apples markedsføring af den, rapporterer BGR blandt mange andre forbløffede medier.

iPhone 6 vs Lenovo "Sisley" S90

Åbenlys kopiering fra Lenovos side

Som du kan se på billederne her på siden, har Lenovos designere og marketingsfolk vist taget det gamle design-udtryk "de store stjæler og de små efterligner" lidt for bogstaveligt, da de designede udseendet af og marketingkampagnen for firmaets nye Android mobil.

Selv det faktum, at der kun findes en model af Lenovo "Sisley" S90, har ikke forhindret Lenovos folk i at fremstille et billede, hvor mobilen står side om side med sig selv men i to forskellige størrelser ligesom Apples billede af iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

iPhone 6 vs Lenovo "Sisley" S90

Lenovo "Sisley" S90 er ellers en ganske habil 5 tommer mobil med en 720p AMOLED skærm, Quad-Core processor og 1 GB RAM pakket ind i en krop på 6,9 mm, hvilket ikke overraskende er præcis den samme tykkelse som iPhone 6.

Læs også: Anmelderne er vilde med Android Lollipop

iPhone 6 vs Lenovo "Sisley" S90

Kameraerne er også fint bestykkede med 13 og 8 MP henholdsvis, men Lenovo "Sisley" S90 vil nok mest blive berømt og husket for at være det mest oplagte sagsanlæg i nyere tid.

iPhone 6 vs Lenovo "Sisley" S90