Lenovo tror på Windows 10

edbpriser.dk 05-03-46993 09:40

Microsoft ventes at sende Windows 10 på gaden i løbet af i år, og der hviler et stort pres på firmaet for at producere et succesfuldt styresystem oven på den modvilje, der fulgte med det meget tablet- og touch-orienterede Windows 8.

Styresystemet blev kraftigt forbedret med opdateringen til Windows 8.1, men der er stadig rigtig mange både firmaer og private, som ikke har opgraderet fra det elskede Windows 7 eller det endnu ældre Windows XP.

Læs også: Gratis prøveversion af Windows 10 kan hentes nu

De første indtryk fra udviklere og betatestere af Windows 10 har - heldigvis for Microsoft - været positive, og nu har den tekniske chef for Lenovo, Peter Hortensius, også udtrykt sin tilfredshed med den vej Microsoft har valgt for udviklingen af det nye styresystem. Det skriver PC World.

"Vi er meget positive omkring udviklingen af Windows 10"

På CES 2015 forbrugerelektronikmessen har Hortensius udtalt, at "Vi [Lenovo] er meget positive omkring udviklingen af Windows 10".

Windows 10 på tværs af platforme

Et af de store salgspunkter for Windows 10 er, at det skal kunne bruges på tværs af alle platforme - PC, tablet og mobil, og det er også det, Hortensius ser som det springende punkt for det kommende OS.

Læs også: Derfor har Microsoft planer om en helt ny browser

Hvis Windows 10 bliver den lydefri oplevelse på tværs af platforme, som Microsoft har stillet i udsigt, er Lenovo helt sikkert med på vognen, lover Hortensius.

Og det er jo et godt udgangspunkt for Microsoft, at verdens største PC producent er venligt stemt overfor deres næste store produkt - så må vi håbe, at brugerne har det på samme måde...

Næste gang, der er officielt nyt om Windows 10 fra Microsofts side, bliver ved et event den 21. januar.