Lenovo Yoga 720 [TEST]: Lynhurtig PC og stor tablet

Aksel Brinck - Datatid TechLife 13-12-2017 12:52

Hvis du synes, at en 15"-skærm er for voldsom til en hybridcomputer, så kan denne Lenovo Yoga 720 være den bærbare PC, som får dig til at ændre mening. Den er hverken for tung eller for stor, men tværtimod et særdeles velafstemt produkt med masser af PC-kræfter.

Den testede udgave af computeren er udstyret med et Nvidia GeForce GTX 1050-grafikkort, som tilfører ekstra grafikevner og løfter Yoga 720 op i samme luftlag som de internationale konkurrenter Samsung Notebook 9 Pro og HP Spectre x360 15.

Rigtig godt tastatur
I det store og hele er Yoga 720 bygget som en drøm. Overalt forsøger den at behage sin ejer lige fra den lækre aluminiumsfinish til bagbelyste tastatur. Tasterne giver den helt rigtige modstand og er langt bedre end den butterfly-mekanisme, som man finder i Apples MacBook Pro-computere. Desuden er alle taster rundede, hvilket sikrer god ergonomi.

Læs også: ASUS Chromebook Flip C302C [TEST]: High end Chromebook sætter barren højt

Selv om trackpad'en ikke er så præcis som Apples Force Touch-trackpads, er den stadig blandt de bedre, vi har brugt på en Windows-bærbar. Og den sølvfarvede kant bidrager til den luksusfornemmelse, man får i selskab med Yoga 720.

 

Læs mere...