Lenovo Yoga Tablet holder dobbelt så længe som iPad

edbpriser.dk 29-05-45799 04:40

Med Ashton Kutcher som frontfigur har Lenovo søsat en stor kampagne, der skal gå i flæsket på de andre tablet producenter og i særdeleshed Apple og deres iPad.

Lenovo Yoga Tablet 8 og 10 hedder de to nye enheder fra den kinesiske producent, og de er - ligesom deres navnebrødre i bærbar PC segmentet - designet, så de kan bruges og holdes på flere forskellige måder.

Helt nyt design på Lenovo Yoga Tablet

Det første, der springer i øjnene ved Lenovo Yoga Tablet, er den runde cylinder i bunden af tablet-PC'en, hvorfra Yoga Tablet bliver tyndere opefter og er ganske tynd i toppen.

I denne cylinder samt den tykke del af Yoga Tablet har Lenovo placeret batteriet, to Dolby Digital Plus højttalere og det meste af indmaden.

Lenovo Yoga Tablet overblik

Dermed bliver Lenovo Yoga Tablet tungere og mere stabil, når den står på bordet ved hjælp af den indbyggede og udklappelige fod, og den bliver mere behagelig at holde i hånden, fordi cylinderen fungerer som et håndtag, samtidig med at det meste af vægten er placeret tæt på hånden.

Læs også: Googles nye Nexus 10 spottet

Cylinderen med eller uden den indbyggede fod slået ud giver desuden Lenovo Yoga Tablet en behagelig arbejdsvinkel, når man ligger den ned på bordet med cylinderen væk fra sig.

Dobbelt op på batteritid

Lenovo Yoga Tablet kan holde op til 18 timer på en enkelt opladning, og det er næsten dobbelt så meget som for eksempel Apples iPad, der kan holde til 10 timers brug.

Som man kan forvisse sig om i videoerne herunder fra TweakTown, der har afprøvet både 8 og 10 tommer modellen, er Lenovo Yoga Tablet dog ikke en sløvt arbejdende tablet-PC af den grund.

Både 8 og 10 tommer versionen af Lenovo Yoga Tablet kommer med den samme indmad, der består af en MT8125 Quad-Core processor på 1,2 GHz og 1 GB RAM i WiFi-versionen, mens processoren bliver lidt stærkere og hedder MT8389 i 3G modellerne.

Alle modeller kommer fra start med Android 4.2 Jelly Bean.

Lenovo Yoga Tablet

Skærmens opløsning på begge modeller er på 1.280 x 800 px, og den indbyggede hukommelse lyder på 16 eller 32 GB, der dog kan udvides ved hjælp af et microSD-kort.

Læs også: Ikke nok iPad mini 2 til alle

Kameraerne på Lenovo Yoga Tablet 8 og 10 er på 5 MP bagudvendt og 1,6 MP front, og man vil kunne få Yoga tablet i både en WiFi og 3G udgave.

Har man brug for et fysisk tastatur, kan det tilkøbes for lige omkring 740 kroner, mens Lenovo Yoga Tablet kan fås til henholdsvis 1.700 og 2.230 kroner for 16 GB modellerne, når de kommer i handlen i november måned.