Lenovos laser projektor mobil kan lave touchskærm på bordet

edbpriser.dk 28-05-2015 10:30

Lenovo afholder deres store Tech World konference i disse dage, og her har de fremvist en ny smartphone kaldet Smart Cast, som har en indbygget laser projektor.

Find lækkert mobil tilbehør lige her

Lenovo Smart Cast med indbygget laser projektor

Udover at kunne vise film og videoer på væggen kan toppen af Smart Cast vinkles, så billedet i stedet bliver projiceret ned på bordet foran dig, mens mobilen selv holder balancen med et foldbart dæksel foran kameraet på bagsiden (se videoerne herunder).

Læs også: Den billige ASUS ZenFone 2 har 4 GB RAM, og ja, det betyder noget, som du kan se i videoen her...

Når projektoren peger ned på bordet, laver Lenovo Smart Cast en fuldt fungerende touch overflade, der både kan bruges til et QWERTY tastatur, spil som "Fruit Ninja" og - som Lenovo demonstrerede ved præsentationen - et klaver keyboard, der ser ud til at fungere uden nogen synlig forsinkelse.

Lenovo Smart Cast med QWERTY tastatur

Ikke den første projektor mobil

Nu er det jo ikke første gang, der er blevet lavet mobiltelefoner med indbygget projektor, men den præcise laser projektor i Lenovo Smart Cast åbner op for nogle brugsmuligheder, vi ikke har set før.

De øvrige specifikationer på Smart Cast kom Lenovo ikke ind på, så dem må vi vente på, indtil Lenovo er tættere på en lancering.

Læs også: Samsung patent transformerer Android mobil til Windows bærbar


Kilde: Pocket-lint