LG afslører iMac med 8K opløsning

edbpriser.dk 16-11-47236 02:43

Apple har ikke selv annonceret, at de vil sende en iMac på markedet i år med en 8K opløsning på imponerende 7680 x 4320 px, men det er deres samarbejdspartner LG Display måske kommet til at gøre for dem.

De udsendte i hvert fald en pressemeddelelse i sidste uge, hvor de fortæller om fremtidens 8K opløsning, der ifølge BBC vil markere afslutningen på opløsnings-udviklingen, da det er den højeste opløsning, som det menneskelige øje kan opfatte.

Læs også: Apple lancerer ny minimalistisk MacBook på 12”

Pressemeddelelsen er nu trukket tilbage, men folkene på Engadget nåede at snuppe et screenshot, som du kan se herunder.

LG pressemeddelelse om Apples 8K iMac

Her står der direkte i teksten under billedet, at Apple har annonceret en iMac 8K, der vil komme på markedet senere i år.

8K opløsning

Dette er imidlertid ikke tilfældet, så spørgsmålet er, om Apples samarbejdspartner på skærm-området, LG Display, er kommet til at tale over sig, eller om der er tale om en simpel misforståelse.

iMac 8K er ikke utænkeligt

Tanken om en iMac med 8K opløsning er bestemt ikke usandsynlig, da Apple allerede har produceret en iMac With Retina 5K display, og LG selv har fremvist et 98 tommer stort 8K TV på årets CES messe.

Læs også: Meget Mac for pengene - anmeldelse af Apple Mac mini

Apple har vanen tro forholdt sig tavs omkring LG Displays udtalelser, da de aldrig kommenterer på rygter, hvilket dette nu er, hvor pressemeddelelsen ikke længere kan ses hos LG.