LG Chromebase bliver billig

edbpriser.dk 26-02-46317 02:06

Hvis idéen om, at de fleste af dine programmer og filer ligger i skyen, og at du primært bevæger dig i Google-relaterede applikationer, appellerer til dig, så er LG Chromebase måske noget for dig.

Læs alt om LG Chromebase her

LG Chromebase blev første gang vist frem på CES i messen i januar i Las Vegas, men først nu er den på vej ud på det australske marked til en ganske billig penge.

Under 3.000 for LG Chromebase

Kun $350 eller cirka 2.800 kroner er prisen, LG forlanger for Chromebase, og det er alt andet lige ikke mange penge for en stationær computer.

Specifikationerne på LG Chromebase er da heller ikke imponerende, men det hænger sammen med hele grundidéen bag Chrome OS, hvor det meste arbejde bliver klaret af webapplikationer.

LG Chromebase

Med LG Chromebase får man en 21,5 tommer skærm, hvori man finder en Intel Celeron 2955U Haswell processor, 2 GB RAM og kun 16 GB SSD lagerplads. Hertil kommer dog 100 GB lagerplads hos Google Drive, som man får med gratis i de første par år.

Chrome OS er afhængig af internettet

Computere med Chrome OS styresystemet installeret er altså afhængige af, at der er adgang til internettet konstant.

Det er både det smarte ved Chrome OS og den største udfordring for systemet.

Det er smart, fordi Chrome OS starter computeren op i løbet af ganske få sekunder og derefter er klar til at arbejde på nettet med det samme.

Den helt store udfordring for Google og deres styresystem er, at folk skal stole nok på deres internetforbindelse til at turde binde an med en Chromebook eller Chromebase.

Læs også: Samsungs Chromebook 2 kommer til maj

Om det lykkes at få flere med på idéen med LG Chromebase står derfor hen i det uvisse, men prisen gør den i hvert fald attraktiv for mange - ikke mindst skoler, hoteller og firmaer, der kan klare sig med Google programmer og diverse webapplikationer, og som stoler på deres internetforbindelse.