LG G3 og iPhone 6 kåret som årets bedste smartphones

edbpriser.dk 04-03-47155 06:06

Ved den nyligt overståede Mobile World Congress (MWC) i Barcelona bliver der hvert år uddelt en række priser til de bedste mobile elektronikmodeller fra det forgangne år.

I år var det iPhone 6 og LG G3, der blev kåret som de bedste smartphones, mens der også var priser til Motorola, Samsung og Microsoft.

Priser til den dyre, den billige og den nye smartphone

Sidste år gik prisen for bedste smartphone til HTC One, men LG og Apple væltede altså HTC af pinden i år.

Læs også: Den nye HTC One er her

Dommerne begrundede kåringen af iPhone 6 med dens forbedringer over hele linjen af design, specifikationer og funktionalitet sammenlignet med iPhone 5S, hvilket har resulteret i, at iPhone 6 har slået alle salgsrekorder.

LG G3 blev kåret på baggrund af dens flotte design og fantastiske skærm, der dækker hele 75 % af mobilens front, hvilket ifølge dommerne giver den bedste skærmoplevelse af samtlige smartphones på markedet.


Motorolas MOTO E vandt i kategorien bedste budget smartphone.

Motorola vandt en pris for bedste budget smartphone med MOTO E og for bedste wearable med Moto 360, mens Microsoft vandt i kategorien bedste tablet med Surface Pro 3. Samsung glimrer her ved sit fravær, hvilket igen understreger utilfredsheden med sidste års flagskibsmodel Galaxy S5.

Læs også: Samsung Pay er på vej

Der var dog en trøstepræmie til Samsung i form af prisen for bedste nye smartphone, som gik til den nyligt annoncerede Galaxy S6 Edge, hvilket kunne tyde på, at Samsung er på vej tilbage i varmen.