LG G3 præsenteret officielt

edbpriser.dk 25-11-46374 20:03

LG’s nye topmodel i den populære G-serie blev præsenteret ved et event i London i går aftes. Det meste af verden havde dog allerede fået de fleste oplysninger fra præsentationen dagen før. Det skyldes, at en medarbejder på LG’s officielle hollandske hjemmeside var lidt for hurtig på aftrækkeren.

Læs også: Ups! LG G3 afsløret før tid af LG selv

Den uheldige medarbejder kom nemlig til at offentliggøre produktsiden for LG G3 en dag for tidligt, hvorefter katten var ude af sækken. Da først informationerne var ude, spredtes de nemlig ekstremt hurtigt. Det var altså småt med overraskelser ved præsentationen i London.

Pris og tilgængelighed i Danmark

Den officielle lancering gav os dog nogle vigtige ekstra oplysninger, som vi ikke fik i går. G3 kommer i både en 16 GB og en 32 GB version, og de danske vejledende priser ligger på henholdsvis 4.999 kroner og 5.499 kroner.

Overraskende nok får 16 GB versionen 2 GB RAM, mens 32 GB versionen kommer med de tidligere omtalte 3 GB, hvilket trods alt burde betyde noget for brugeroplevelsen.

En anden vigtig oplysning er tilgængeligheden i Danmark. Ifølge LG kommer G3 til Danmark i løbet af den sidste uge i juni i farverne Metallic Black, Silk White og Shine Gold. LG følger altså i hælene på Apple og giver mulighed for at vælge en guldfarvet version udover de klassiske sorte og hvide versioner.

LG G3 farver
LG G3 kommer måske i flere farver på et senere tidspunkt.

Imponerende specifikationer på LG G3

Det første, der springer i øjnene ved LG G3’s specifikationer, er den imponerende opløsning. Den 5,5” store skærm kommer nemlig med en opløsning på hele 1440 x 2560 pixels. LG kalder selv dette for Quad HD, da det er fire gange så høj en opløsning som HD.

Læs også: Super Samsung GALAXY S5 afsløret

LG G3’s batteri er med 3000mAh på størrelse med batteriet i G2. Denne gang er batteriet dog udskifteligt, og så har LG udskiftet noget af metallet i batteriet med det revolutionerende materiale grafit. Det skulle ifølge LG betyde, at batteriet holder længe nok til at servicere den voldsomme skærm hele dagen igennem.

Derudover har LG udstyret 13 MP kameraet med et Laser Auto Focus, der efter sigende skulle gøre kameraet i stand til at fokusere meget bedre.

Det gør den ved at måle afstanden til, hvad man vil fotografere med en laser. På den måde får man ikke slørede billeder, fordi kameraet fokuserer det forkerte sted.

Det ser altså ud til, at LG har været i stand til at opfylde de fleste ønsker til G3. Så kan vi godt leve med, at de ikke lige altid har styr på synkroniseringen af informationsudbredelsen.