LG G6 lanceres tidligt for at slå Galaxy S8

edbpriser.dk 11-01-2017 10:14

LG's indtjening på smartphone markedet er for første gang for nedadgående, hvilket blandt andet skyldes en noget lunken modtagelse af deres ellers ganske innovative og modulære G5 mobil.

Derfor vil LG lancere deres nye flagskibsmodel G6 allerede den 10. marts, ifølge sydkoreanske Electronic Times, for at komme ud før Samsungs Galaxy S8 og på den måde øge salget i første og andet kvartal af 2017.

LG G6 koncept fra Concept-Phones
LG G6 koncept fra Concept-Phones.

Pudsigt nok er det præcis samme manøvre, Samsung lavede sidste år, da de satte Galaxy S7 til salg tidligere end normalt, hvilket vendte bøtten for dem - indtil fadæsen med Note 7.

Læs også: Samsung Galaxy S8 afsløret i skinnende guld uden fysisk knap på fronten

Hvis LG skal gøre Samsung kunsten efter, kræver det dog, at LG kommer med en lige så populær smartphone, som Galaxy S7 modellerne har vist sig at være.

På papiret lyder LG G6 til at være en mere traditionel model end G5, men der skulle da dukke et par nyheder op som 2-i-1 kamera og iris scanner på den 5,7 tommer store smartphone, der efter sigende får et QHD+ display i 18:9 format med en opløsning på 2880 x 1440 px og meget smal ramme omkring skærmen.

LG G6 koncept fra Concept-Phones
LG G6 koncept fra Concept-Phones.

LG G6 forventes også at blive vandtæt, ligesom konkurrenternes topmodeller er blevet på det sidste, og den vil muligvis få hurtig trådløs opladning.

Læs også: ASUS: "ZenFone 3 Zoom har bedre kamera end iPhone 7 Plus"

For at nå det tidlige lanceringsvindue vil LG præsentere G6 mobiltelefonen på Mobile World Congress i Barcelona i slutningen af februar.


Via: SlashGear