LG gør alt for at V20 og G6 ikke skal eksplodere

edbpriser.dk 26-09-49013 11:10

Samsungs fadæse med de eksploderende Note 7 smartphones estimeres at have kostet selskabet op mod 17 milliarder dollars, så det er meget forståeligt, at mobilproducenterne nu lægger ekstra vægt på sikkerheden omkring deres mobiltelefoner.

LG har startet op på den trend ved at udsende en pressemeddelelse, der fortæller, hvad den mindre sydkoreanske producent har taget af forholdsregler for at undgå storebrorens Note 7 problem.

Læs også: Samsung Galaxy S8 afsløret i skinnende guld uden fysisk knap på fronten

Heri fremgår det blandt andet, at LG herefter vil bruge varmerør af kobber, der skal transportere varmen væk CPU'en og sprede det over andre områder i telefonen - dog ikke omkring batteriet, som er et af brandfareområderne.

LG smartphone varmerør design

Den indvendige placering af komponenterne i LG's kommende V20 og velsagtens også G6 mobiltelefoner vil også blive designet efter, hvilke komponenter der udvikler varme, og disse vil så ikke blive grupperet sammen.

Strengere batteri-sikkerhed end de internationale regler

LG meddeler også, at de er gået et skridt eller to videre, end de internationale regler på området foreskriver, når det kommer til test af mobilernes batteri.

Blandt andet udsættes LG's batterier for 15% mere varme og højere fugtighed, end det er påkrævet ifølge standarderne for EU og USA.

Og herudover bliver de grundigt testet ved både at blive udsat for fald, tryk og gennemboring af skarpe objekter, så LG kan være så sikre som muligt på, at de ikke sender potentielt farlige batterier på markedet.

Læs også: LG G6 lanceres tidligt for at slå Galaxy S8

LG V20 er officielt blevet præsenteret men er endnu ikke til salg i Danmark, mens LG G6 ventes at blive præsenteret på Mobile World Congress i næste måned.


Kilder: SlashGear og ITavisen.no