LG lancerer opfølger til verdens første bøjede smartphone

edbpriser.dk 09-01-46985 09:53

Der var ved lanceringen megen virak omkring iPhone 6 Plus’ lidt kedelige tendens til at bøje, når man opbevarede den i baglommen. Det problem undgik LG fuldstændig med deres G Flex, da den bare var bøjet fra fabrikken af.

Det var vel at mærke også meningen, hvorfor det fremkaldte lidt mere begejstring hos køberne end iPhone 6 Plus’ tilsvarende bøjning, selv om det skal siges, at det vist kun skete i få tilfælde.

Læs også: Galaxy A7 bliver Samsungs tyndeste smartphone nogensinde

Forbrugerne var tilsyneladende så glade for LG’s bøjede smartphone, at LG nu har lanceret opfølgeren, der meget passende hedder LG G Flex 2.

Mindre og kraftigere

LG har beholdt mange af de funktioner, der gjorde G Flex interessant, og har derudover tilføjet et par slagkraftige opdateringer.

G Flex 2 har således samme selvhelende funktion som sin forgænger, der automatisk minimerer mindre ridser i bagskærmen på 10 sekunder. Du kan se, hvordan bagsiden healer ridser i videoen under denne artikel.


Den selvhealende funktion burde give en bagside uden en masse irriterende småridser.

Samtidig er G Flex 2 blevet en halv tomme mindre med en skærm på 5,5”, der selvfølgelig stadig er bøjet. Ifølge LG betyder det buede design, at telefonen ligger bedre i hånden, at det er lettere at scrolle og skrive og at refleksionerne fra solen reduceres.

Skærmens opløsning har til gengæld fået et nøk opad til 1080p Full HD og en pixeltæthed på 403 ppi, og forgængerens opløsning på 720p er da også en smule forældet i Android-sammenhæng. Kameraet er nu på 13 MP og har både laserautofokus og optisk billedstabilisering (OIS).

Læs også: Sådan bliver næste års topmobiler

G Flex 2 får 2 GB DDR4 RAM og er desuden den første smartphone, der er udstyret med en Snapdragon 810 processor, der er en 64-bit Octa-Core chip på 2 GHz. Derudover er styresystemet selvfølgelig Android Lollipop, så der burde være styr på både hard- og software.

Pris og tilgængelighed

LG G Flex 2 kommer til Danmark i det første kvartal med enten 16 eller 32 GB intern hukommelse, men derudover er det småt med oplysninger. LG har endnu ikke oplyst, hvor meget G Flex 2 kommer til at koste, eller hvor den kan købes.

Dette bliver vi opdateret om, når vi kommer tættere på releasedatoen, men et forsigtigt gæt er, at prisen ikke kommer til at ligge langt fra prisen på en LG G3, der ved lanceringen havde en vejledende udsalgspris på omkring 4.900 kroner.