LG lancerer tynde soundbars med HD-lyd

edbpriser.dk 19-07-46541 20:40

Fladskærme kan fås med højere og højere opløsning, og fladskærme med HD er efterhånden blevet standard i danske hjem. Den gode billedkvalitet kan i den grad forbedre TV-oplevelsen, men det er sjældent, at fladskærmens indbyggede højttalere kan levere samme kvalitet som billedsiden.

Derfor er det oftest på lydsiden, at de danske TV-setup falder igennem. Lyden betyder nemlig næsten lige så meget som billedkvaliteten, og god lyd kan gøre en verden til forskel for ens oplevelse. Gode eksterne højttalere er løsningen på dette problem, og det er lige præcis hvad LG her lancerer.

Uovertruffen lyd

LG’s to nye soundbars har produktnavnene NB5540 og NB4540, og de er fremstillet med henblik på at levere den bedst mulige lyd til fladskærme. Det klarer LG med 4.1-lyd, effekt på 320 watt og en kraftig trådløs subwoofer, hvilket gør de to soundbars blandt de bedste på markedet ifølge LG.


LG's nye soundbars leverer sublim lyd til dit fladskærm.

Derudover er de to højtalere udstyret med en D/A omformer og en analog D-klasse forstærker, som gør højttalerne i stand til at levere HD-lyd. Det vil sige, at højttalerne kan afspille lyd i formater som fx FLAC, der ikke giver køb på lydkvaliteten af hensyn til filstørrelsen.

Den medfølgende subwoofer er trådløs, hvilket gør det muligt at placere den, så den komplimenterer lyden på den optimale måde, og passer bedst muligt ind i rummets design.

Design der matcher lyden

LG har da bestemt heller ikke glemt designet, da en soundbar som bekendt skal komplementere ens fladskærm og hjemmets design. De to soundbars er kun 4,5 cm høje, hvilket gør dem til nogle af de tyndeste på markedet.


Der er ikke nogen tvivl om, at LG har brugt mange kræfter på designet.

Dermed er man helt sikker på, at højttalerne ikke dækker en del af skærmen, hvis de placeres under fladskærmen på et TV-bord.

Derudover er de to soundbars holdt i et minimalistisk, poleret og metallisk design og er desuden trådløse. Unødvendige ledninger er dermed skjult, så de ikke springer frem under TV’et og giver et rodet indtryk.

LG’s Sound Sync gør det nemt at forbinde din nye soundbar trådløst til fladskærmen, mens indbygget Bluetooth sikrer, at man også kan afspille musik direkte fra ens tablet eller smartphone.

NB5540 kan fås til lige under 5.000 kroner her, mens NB4540 kan fås til lige under 2.500 kroner her.

Vil du se på et større udvalg af soundbars, kan du finde det her.