LG præsenterer prisstærk 4G-smartphone

edbpriser.dk 12-10-46456 15:40

LG’s Optimus F5 var LG’s første 4G-model, og det er en meget populær mobil, der har været storsælgende siden lanceringen sidste år.

Det skyldtes blandt andet den meget lave pris, der gav mange mulighed for at købe en smartphone, der hverken sprængte budgettet eller gik på kompromis med hensyn til funktionerne. Nu kommer LG med efterfølgeren til Optimus L5, og den har fået navnet LG F70.

Den er kendetegnet af samme hensyntagen til pengepungen og førstegangs smartphonekøbere, uden at det går ud over kvaliteten. Den kan nemlig erhverves for lige over 1000 kroner og har flotte specifikationer.

Stor skærm og holdbart batteri

LG F70 har en forholdsvis stor skærm på 4,5” og et kamera på 5 megapixel. Det betyder, at F70 ikke bare er god til at gennemse og tage billeder, den kan også bruges til at streame film eller serier.

Læs også: Amazon lancerer 3D-telefon

Netop når det kommer til streaming, er det en stor fordel, at F70 kan tilgå 4G-netværket. Det betyder nemlig, at det mobile internet er meget hurtigere end på det ældre 3G-netværk.

Med 4G kan man faktisk opnå hastigheder, der ligner dem, mange får derhjemme via et modem. Med F70 kan man altså se film og serier uden irriterende afbrydelser.


Her ses LG F70 i både den hvide og den sorte version.

Her er det også vigtigt, at batteriet kan holde, da det jo er lidt kedeligt, hvis mobilen går ud midt i en spændende film. Det har LG heldigvis tænkt på, og de har udstyret F70 med et kraftfuldt batteri på hele 2440mAh, der kan holde liv i mobilen længe.

Læs også: 10 ting du skal vide om Android L

Derudover er processoren en quad-core 1,2 GHz af slagsen, mens styresystemet er den nyeste version af Android og hukommelsen ligger på 4 GB. Der er dog mulighed for at udvide hukommelsen med op til 32 GB med et Micro SD-kort.

Smarte programmer gør F70 nemmere og sjovere

LG F70 er også udstyret med LG’s nye Knock Code funktion, der kan vække og låse mobilen op ved at trykke fire forskellige steder i et mønster, som man selv vælger.

Kombineret med Guestmode kan man oprette to forskellige låsemønstre, hvor et giver fuld adgang til telefonen, mens det andet låsemønster kun giver begrænset adgang uden mulighed for at se for eksempel SMS’er.

F70 kommer også med det såkaldte Easy HomeUI. Det er en nemmere brugerflade, der ændrer udseendet på grænsefladen, så det i højere grad ligner tidligere mobiler.

Det gør F70 særligt velegnet til førstegangs smartphonekøbere, da overgangen til smartphone i så fald bliver en del lettere. Man kan selvfølgelig selv skifte mellem de to forskellige brugerflader.

LG F70 kan fås i enten sort eller hvid, og den kan købes lige her for lige over 1.500 kroner. Bestemt en acceptabel pris for en god smartphone