"Lockout" - hæsblæsende actionbrag af en thriller!

edbpriser.dk 14-01-44803 08:30

År 2079. M.S. ONE er den amerikanske regerings seneste projekt; verdens mest sikre fængsel til verdens farligste forbrydere, samlet i et flugtsikkert fængsel på en rumstation i kredsløb om jorden.

Under et besøg af den amerikanske præsidents datter, Emilie Warnock (Maggie Grace),bryder et massivt fangeoprør løs, og nu er det kun et spørgsmål om tid, før de kompromisløse fanger finder ud af, hvem hun er, og hvilket aktiv hun vil være for dem.

Derfor sender præsidenten sit mest effektive våben, Agent Snow (Guy Pearce), afsted for at hente sin datter, og kun hende – resten af de indsatte er dødsdømte...

En mand mod 500 indsatte... - De har ikke en chance!

Deltag i konkurrencen om at vinde "Lockout" på Blu-ray eller DVD her

Gode actionmen bag kameraet
Folkene bag "Taken" og actionmesteren Luc Besson står bag dette brag af en fængselsfilm, hvor fangeoprøret er flyttet til en rumstation i en ikke så fjern fremtid.

Det irske makkerpar, Stephen St. Leger & James Mather, som har instrueret og skrevet manuskriptet sammen med Luc Besson, har filmet og instrueret en lang række kort- og reklamefilm, og i 2004 lavede de action kortfilmen "Prey Alone", der fik Luc Besson til at bede dem skrive og instruere "Lockout".

Guy Pearce springer ud som actionhelt
Men "Lockout"s helt store overraskelse er Guy Pearce, som ellers mest kan opleves i skæve roller i film som "Memento" og "Lawless". Her giver han den gas i bedste Bruce Willis-stil som en hårdhudet actionhelt med et hjerte af guld og altid en rap replik på læben. Han er alene hele filmen værd.