Løft dine GoPro optagelser til filmiske højder

edbpriser.dk 12-10-48345 12:40

Sybrillo hedder den nye holder til GoPro-kameraerne, som for tiden er i gang med en vellykket Kickstarter kampagne.

Sybrillo udmærker sig ved at kunne rotere over tre forskellige akser og med sine indbyggede motorer kan det holde kameraet stabilt, selv når det går vildt for sig, og dermed give rolige og professionelt udseende optagelser.

Sybrillo animation

Herudover kan Sybrillo holderen fjernstyres ved hjælp af en smartphone app, og den kan tillige programmeres til at filme i én vinkel i X antal sekunder, hvorefter den automatisk kan skifte til en ny position.

Læs også: Action kamera til de vilde eventyr

Sybrillo kan også programmeres til at lave helt rolige tidsforkortede panoreringer (se videoerne herunder) og bruges sammen med et virtual reality headset.

Med sine 15 cm i højden og en vægt på 300 gram, er Sybrillo en helt anden formfaktor at indregne i sine optagelser, men ud fra videoerne at dømme får man så også en helt anden kvalitet af sine videoer.

Sybrillo brugsscenarier

Du kan stadig være med

Sybrillo kampagnen på Kickstarter har allerede nået sit minimumsmål, der betyder, at producenten kan sende det færdige produkt ud i marts til næste år.

De billigste pakker er dog udsolgt, så du skal op på mindst $229 (ca. 1.500 kroner) for at sikre dig et af de første eksemplarer.

Læs også: Action kamera med mange muligheder - anmeldelse af Sony HDR-AS200V

Find de bedste priser på action kameraer her