Løvernes Konge Diamond Edition

edbpriser.dk 26-11-43669 05:13

Ved premieren i 1994 slog "Løvernes Konge" alle rekorder med over 880.000 biografbesøgende i Danmark. I Norden er filmen solgt i 2.1 millioner eksemplarer på DVD & VHS, og 54 millioner mennesker i 15 lande har set musicalen ”Løvernes Konge”.

Nu kan Simbas eventyr og den fantastiske musik såsom ”En verden af liv” og ”Hakuna Matata” opleves på Blu-ray med alle fordelene som den nye teknik giver: Forbedret billed- og lydkvalitet samt interaktive funktioner.

Om "Løvernes Konge"
Løvernes Konge blev udgivet første gang som film i 1994 og er en af Disneys mest elskede klassikere.

Det er en stor dag på Kongesletten, da løveungen Simba bliver født. En dag skal han overtage sin fars, Mufasas trone, og være „Løvernes Konge“! Alle jubler - undtagen Scar, Mufasas lumske bror, som gerne selv vil overtage tronen.

Tiden går og den nysgerrige Simba skal først lære at tage det ansvar, som følger med når man ska være konge. Han følger sin far, får kloge råd af bavianen Rafiki og leger med kammeraten Nala. Men en dag sker det, der ikke må ske. Mufasa er pludselig væk - og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen!

Simba tvinges til at flygte og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som straks bliver hans nye venner. Men en dag vender Simba tilbage til Kongesletten for at genindtage sin plads som den rigtige løvekonge...

Løvernes Konge

Fuld af humor, spænding og varme, er denne historie blevet elsket verden over i teaterforestillinger, studier og i den prisbelønnede musical med musik af blandt andre Elton John og Tim Rice.

"Løvernes Konge" er Walt Disneys klassiker nr. 32 og indgår i den såkaldte Disney Diamond Edition – en samling fantastiske historier der regnes for Disneys mest prestigefyldte og anerkendte produktioner. Disney Diamond Edition udgives i et begrænset oplag og sælges kun i en begrænset periode.

Med sin prisbelønnede musik, sine stærke figurer, fantastiske animation og den engagerede historie om mod, loyalitet og håb, er "Løvernes Konge" en af Disneys bedste produktioner nogensinde.

Blu-ray Combopack
HD formatet Blu-ray vokser hurtigt og mange har nu både Blu-ray- og DVD-afspillere. Man har måske en Blu-ray-afspiller i stuen og en DVD-afspiller i sommerhuset eller i børneværelset. Der er også mange der endnu ikke har investeret i en Blu-ray-afspiller, men som tænker på at gøre det.

Nu behøver kunderne ikke længere stå med valget, om de skal købe film i Blu-ray eller DVD-format, for når "Løvernes Konge" kommer i butikkerne den 20. september, er det som Blu–ray combopack.

Bonusmateriale Blu-ray
• Bøffer og fraklip
• Interaktivt Blu-ray galleri
• Kommentarspor med instruktørerne Roger Allers og Rob Minkoff,
samt producent Dohn Hahn
• Bag kulisserne: Diamond Edition
• Disneys virtuelle skatkammer
• Se filmen med sing-along