Logitech afslører lynhurtig trådløs gaming mus og tastatur

edbpriser.dk 30-08-2017 11:15

Sammen med en kæmpemæssig ny musemåtte på 40 x 90 centimeter præsenterede Logitech en ny mus og et nyt tastatur, der begge skal være et trådløst alternativ for seriøse gamere.

Logitech G840 Extra-Large Mouse Pad med Logitech G613 og Logitech G603

Trådløse mus og tastaturer er ellers ikke det foretrukne valg for gamere, da de ledningsfrie produkter indtil nu ikke har kunnet levere samme stabilitet og hastighed som de kablede.

Læs også: Test: Lille kvik mus med den smarte Flow funktion - anmeldelse af Logitech MX Anywhere 2S

Men det vil ændre sig nu, lover Logitech, for med den indbyggede LIGHTSPEED teknologi i både G603 musen og G613 tastaturet, vil de to nye trådløse gaming produkter kunne måle sig med deres ledningsforbundne konkurrenter.

Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

For at skabe en trådløs gamer mus med høj ydeevne har Logitech opfundet en helt ny sensor kaldet HERO, der står for High Efficiency Rated Optical sensor.

Logitech G603 gaming mus

Ifølge Logitech er HERO sensoren den bedste optiske sensor, der nogensinde er lavet til trådløs gaming, da den har en uovertruffen præcision og nøjagtighed ved 12.000 DPI uden acceleration eller udjævning, og den skulle være 10 gange mere effektiv end tidligere sensorer.

Logitech G603 har desuden LIGHTSPEED trådløs teknologi indbygget, der leverer professionel ydelse med en responstid på kun 1 ms, og den kan køre 500 timer i streg, før det er nødvendigt at skifte batterier.

Og du kan selv vælge, om du vil installere et eller to AA batterier i G603 musen alt efter dine vægt-præferencer.

Logitech G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard

Responstiden på blot 1 ms går igen i Logitech G613 tastaturet takket være den forbedrede LIGHTSPEED teknologi.

Logitech G613 gaming tastatur

Tastaturet er udstyret med Logitechs Romer-G mekaniske taster, der har en aktiveringsafstand på 1,5 mm med et tryk på blot 45 g, så det er et hurtigt reagerende keyboard.

Logitech G613 er desuden udstyret med seks programmerbare G-taster, og så kan det klare helt op til 18 måneders gaming på to AA batterier.

Logitech G613 gaming tastatur og G603 gaming mus

Pris og tilgængelighed

Begge Logitechs trådløse gaming produkter kommer i handlen indenfor kort tid, og G603 musen får en vejledende pris på 699 kroner, mens G613 tastaturet kommer til at koste 1.249 kroner.

Læs også: Test: Overbevisende gamer tastatur - anmeldelse af Razer BlackWidow Chroma V2

Logitech G840 Extra-Large Mouse Pad kommer til september med en prislap på 429 kroner.