Logitech Spotlight gør dine præsentationer bedre

edbpriser.dk 26-07-49057 22:06

I modsætning til den traditionelle clicker og laserpegepinde er Spotlight designet til at gøre dine præsentationer mere engagerende og samtidig hjælpe dig med at blive mere sikker, når du står over for dit publikum.

Spotlight er et avanceret værktøj, der går langt udover at pege med en laser, og gør det muligt for dig at fremhæve og forstørre indholdet på skærmen på en spændende og effektiv måde, så du bedre kan understrege din pointe.

Logitech Spotlight

“Præsentationer er nervepirrende,” siger Marcel Stolk, senior vice president for kreativitet og produktivitet hos Logitech. ”For de fleste af os er den største hindring manglende selvtillid – vi bliver nervøse. Spotlight er nem at bruge og – vigtigst af alt – giver dig nye måde at engagere dit publikum på modsat en laserpointer, der oftest er besværlig at bruge.”

Læs også: Sikkerhedsekspert: Disse trådløse tastaturer skal du holde dig fra

Spotlight sætter en ny standard inden for præsentationsenheder. Den giver dig mulighed for ubesværet at navigere i dine slides og interagere med indholdet på din skærm fra op til 30 meters afstand.

Logitech Spotlight farver

Spotlight har også en markør, der gør det nemmere at afspille videoer og åbne links, og modsat en laser er markøren og fremhævningerne synlige for både et live-publikum og dem, der følger med via en videokonference.

Applikation til at forberede din præsentation

Spotlight er forbundet med en effektiv applikation, så du kan sætte scenen, selv før din præsentation begynder. I app'en kan du slå pointermode til og fra, indstille vibrationsadvarsler eller aktivere mere avancerede funktioner som volumenkontrol med håndbevægelse.

Applikationen vil løbende blive opdateret med nye funktioner, så du altid har adgang til det nyeste præsentationsfunktioner.

Logitech Spotlight

Logitech Spotlight tilsluttes via en USB-modtager eller Bluetooth Smart-teknologi og er kompatibel med de mest populære præsentationsprogrammer.

Spotlight er også udstyret med intelligent genopladning – et minuts opladning giver tre timers brug, så du vil aldrig blive overrasket over manglede strøm.

Pris og tilgængelighed

Logitech Spotlight Presentation Remote er tilgængelig fra i dag hos Logitech og Apple til en vejledende pris på 1.099 kroner.

Læs også: Digital Post-it fra Microsoft

Til marts vil Spotlight også være tilgængelig hos andre forhandlere.