Logitechs bedste mus er blevet endnu bedre

edbpriser.dk 20-08-49386 02:23

Logitech MX Master og MX Anywhere er to af de mest populære allround mus på markedet, og nu har Logitech givet dem en opgradering på både ydeevne og udseende, og de kommer derfor på markedet med et 2S i navnet i denne måned - 2 fordi det er en efterfølger og S for den avancerede software, der er indbygget.

De kommende 2S modeller har således fået forbedret deres hastighed og nøjagtighed, da opløsningen er opgraderet fra 1.600 DPI til 4.000 DPI.

Læs også: Test: Trådløs multitasking duo - anmeldelse af Logitech MK850 Performance mus og tastatur

Begge 2S mus er også blevet bedre til at klare mere vanskelige underlag som glas og blanke overflader, og så er batteritiden forøget fra henholdsvis 40 og 60 dage til nu 70 dage.

Logitech MX Master 2S og Logitech MX Anywhere 2S

Udseendet er blevet mere afdæmpet end forgængerne, men du kan nu vælge mellem en sort, en grå eller en blå variant.

Logitech MX Master 2S blå og grå

Logitech Flow lader dig arbejde på tværs af flere computere

Logitechs nye Flow funktion gør det muligt at forbinde en enkelt mus til op til tre computere samtidig og så flytte tekst, billeder og filer fra den ene computer til den anden (eller tredje).

Og det virker endda mellem PC og Mac computere.

Logitech Flow diagram

Ifølge Logitech arbejder omkring hver 10. i dag på flere computere samtidig, og for dem vil de nye mus med Flow være en kærkommen hjælp til at gøre hverdagen lettere.

Læs også: Test: Musestille mus - anmeldelse af Logitech M330 Silent Plus

Udover Logitech MX Master 2S og MX Anywhere 2S vil Flow funktionen også være kompatibel med M720 Triathlon musen samt M590 Multi-Device Silent og M585 Multi-Device.

Pris og tilgængelighed

Logitechs 2S mus kommer på markedet i løbet af juni, og MX Master 2S kommer til at have en vejledende pris på 899 kroner, mens prisen på MX Anywhere 2S bliver 749 kroner.

Se mere om Flow funktionen i videoerne herunder.