Logitechs bedste mus nogensinde

edbpriser.dk 25-12-47195 02:06

De fleste foretrækker stadig at bruge en mus, når der skal navigeres rundt på computeren, og rigtig mange sidder og arbejder med en hele dagen lang.

Derfor er der god grund til at vælge en af de mange gode på markedet, hvis man da ikke er skiftet over til et alternativ som MouseTrapper eller Contour RollerMouse.

Din næste mus?

Logitech MX Master Wireless Mouse er et godt bud på din næste mus, da den er lækkert udformet og spækket med smarte funktioner, og Logitech udråber den selv til at være deres bedste nogensinde.

Læs også: Avanceret mus skåner dig for skader - anmeldelse af MouseTrapper Prime

Det er lidt af en udtalelse fra et firma med en lang og stolt tradition for at producere gode mus, så lad os se, hvad den kan.

For det første er Logitech MX Master ergonomisk udformet, så den støtter din hånd og håndled i en naturlig position, og alle knapper og scrollehjul er placeret, så de er nemme at komme til for fingrene.

Logitech MX Master Wireless Mouse

Scrollehjulet på toppen af musen lader dig enten scrolle langsomt med en klik-funktion, der giver god kontrol, eller du kan give den et hurtigt "spark" med fingeren, hvilket slår klik-funktionen fra, og du suser ned over siden, indtil du stopper scrollehjulet igen med fingeren.

På siden ved tommelfingeren har Logitech MX Master også et scrollehjul, der kan bruges til side-til-side scrolling og sideskift.

Udover de normale muse-knapper finder du også en knap bag scrollehjulet ovenpå musen og to knapper ved tommelfingeren, som alle kan programmeres efter dine behov med Logitechs Options software.

Logitech MX Master kan parres med tre enheder

Logitech MX Master er kompatibel med både Windows og Mac, og den kan parres med op til tre enheder, så du nemt kan skifte mellem stationær, bærbar og tablet for eksempel.

Forbindelse opnås enten ved hjælp af Bluetooth eller via Logitechs medfølgende Unifying Receiver. 

Logitech MX Master Wireless Mouse bund

Skiftet klares med et tryk på Easy-Switch knappen i bunden af musen.

Darkfield Laser og 40 dages batteritid

Logitech MX Master fungerer på stort set alle overflader - inklusive glas og højglansoverflader - takket være Logitechs særlige Darkfield Laser.

Læs også: Styr computeren med øjnene

Det genopladelige batteri i Logitech MX Master klarer desuden helt op til 40 dage på en enkelt opladning, og et LED lys fortæller, hvordan batteriniveauet er.

Skulle du alligevel løbe tør for strøm, kan du med bare fire minutters opladning give Logitech MX Master nok strøm til at klare en hel arbejdsdag, og du kan endda bruge musen, mens den oplader.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX Master Wireless Mouse kommer til Danmark i april og får en vejledende pris på 899 kroner.