Lydbilleder til din væg

edbpriser.dk 02-11-46177 13:23

I Boulder, Colorado i USA ligger firmaet Soundwall, som har specialiseret sig i at lave "trådløse" højttalere (de skal stadig have strøm), der til forveksling ligner helt almindelige billeder til at hænge på væggen.

Læs også: Sådan bliver din musik trådløs

deres hjemmeside vælger du ganske simpelt det kunst eller fotografi, du gerne vil have på din væg, og så bygger Soundwall din højttaler til dig i løbet af 2-3 uger.

Du kan også vælge at bruge et af dine egne billeder, så du kan få et billede af børnene eller din yndlings stueplante til at pryde din væg, men så skal det selvsagt være i en temmelig høj opløsning.

Der er ikke nogen højttalere bag lærredet, da det simpelthen er lærredet selv, der er højttaleren. Alligevel får du et output, der svarer til mellem 2 x 25 watt og 2 x 100 watt, alt efter hvilken størrelse Soundwall du vælger.

Soundwall: Three Daughters of Mara af Emily Burns
Du kan bl.a. vælge "Three Daughters of Mara" af Emily Burns til din Soundwall.

AirPlay, UPnP og WiFi i Soundwall højttalerne

Inden i hver Soundwall højttaler finder du en lille Raspberry Pi computer, som sørger for, at højttaleren kan modtage signaler via AirPlay eller UPnP-protokollen, så der er sørget for både Apple- og Android-folket.

Herudover er der også indbygget WiFi i Soundwall højttalerne, så du også kan afspille musik fra din computer på dem.

Soundwall højttaler billederne kan endvidere sættes op i et system a la Sonos, hvor man kan afspille musik i alle rum synkront eller have forskellige sange kørende på alle Soundwall enhederne. Soundwall højttalerne er endda kompatible med Sonos, så du kan lade en af dine Sonos-enheder i hjemmet være en Soundwall.

Læs også: Tre ”trådløse” højttalersæt til din tablet og PC

Priserne varierer fra 5.100 kroner for et Soundwall højttaler billede på cirka 61 x 91,5 cm og op til 13.500 for den største udgave på 102 x 152 cm.

Hertil kommer naturligvis både fragt og eventuelle afgifter, så det er lidt af en udskrivning, men så får du også et smart højttaler system, som både giver god lyd og viser din kunstneriske side frem på samme tid.