Lykke - Sæson 1

edbpriser.dk 25-12-43746 15:16

"Lykke" er skabt af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der tidligere har stået bag bl.a. serie-succeserne "Taxa" og "Krøniken".

TV-serien "Lykke" udkommer nu som box-set indeholdende 1. sæsons 10 afsnit på 4 DVD’er, inklusive fraklip fra serien.

Serien tager afsæt i de 25-årige tvillinger Lykke (Mille Lehfeldt) og Thomas (Laus Høybye), der mistede deres forældre som ti-årige. De har reageret vidt forskelligt på tabet. Thomas har været igennem et årelangt behandlingsforløb for bekæmpelse af en depression, mens søsteren har satset på karrieren.
 
Lykke starter hos medicinalvirksomheden SanaFortis, der står for at lancere en nyudviklet stress-pille. Men SanaFortis kæmper med en irriterende og insisterende modstander i psykiateren Anders Assing (David Dencik), der samtidigt er broderen Thomas’ terapeut. Herfra tager serien så sine kringlede og sjove veje.

"Lykke" er en multiplotkomedie om ambitioner og undertrykte drifter, om den uklare grænse mellem drøm og virkelighed og om drømmen om lykken og det velordnede liv, hvor alt kan planlægges - undtagen tilfældet.

Blandt de øvrige medvirkende i Lykke er Søren Pilmark, Bodil Jørgensen, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Brygmann, Rasmus Botoft, Louise Mieritz og Timm Vladimir, Mathilde Norholt, Casper Crump og Julie Christiansen.

Anden sæson  af "Lykke" optages i øjeblikket og har premiere på DR1 i februar 2012.