Lynhurtig gamerskærm

edbpriser.dk 02-05-46755 19:30

Philips 272G5DYEB er netop kommet på EDBpriser og vil være klar til at blive sendt fra de danske forhandlere i slutningen af denne måned.

Og MMD, der står bag Philips' PC skærme, har lavet et display, som nok vil få de fleste gameres tænder til at løbe i vand.

Banebrydende skærmteknologi

Philips 272G5DYEB kommer med NVIDIA G-SYNC indbygget, der er en banebrydende skærmteknologi, som giver flydende billeder, selv når der er fuld gang i skyderierne på skærmen.

Læs også: Millioner af billige pixel til din PC

Det opnås ved en synkronisering mellem skærmens opdateringsfrekvens og grafikprocessoren (GPU), hvor GPU’en får kontrol over timingen af skærmens opdatering.

Dermed tilpasser skærmens opdateringsfrekvens sig konstant til billedfrekvensen, hvilket giver en kontinuerligt høj billedkvalitet og tillige reducerer input-lag betydeligt.

Philips 272G5DYEB

Philips 272G5DYEB er en af de hurtigste skærme på EDBpriser

Kigger du efter en ny PC skærm på EDBpriser i dag, kan du se, at langt de fleste har opdateringsfrekvenser på 60 og 75 Hz.

Kun ni skærme udmærker sig med en opdateringsfrekvens på 144 Hz, så Philips 272G5DYEB melder sig ind i et fint og ganske eksklusivt selskab.

Læs også: Ny skærm fra Dell sætter alle konkurrenter skakmat

Philips 272G5DYEB er med andre ord et rigtig fornuftigt bud på din næste PC skærm.

Og så har vi ikke engang skrevet noget om de fire USB 3.0 porte, 3D mulighederne og de mange indstillingsmuligheder.

Få overblikket i promo-videoen herunder.