Lynhurtig og stilfuld router

edbpriser.dk 17-10-2014 15:21

D-Link Wireless AC750 Dual Band Gigabit Cloud Router DIR-818LW er det fulde og lidet mundrette navn på D-Links nyeste router, der er designet til at tilfresstille både hjemmets indretningsansvarlige og den teknologisk krævende del af familien.

Læs også: Sådan! Ac-standard tredobler hastigheden i dit trådløse netværk

Med sit diskrete og minimalistiske design vil D-Link DIR-818LW højst sandsynligt ikke stå ud som et nødvendigt teknologi-onde i det stilrene hjem, og den er samtidig helt fremme i skoene på router-teknologien.

D-Link DIR-818LW kører både på 2,4 og 5 GHz

D-Link DIR-818LW har den nyeste WiFi 802.11ac standard, der sammen med dual band-teknologien giver hastigheder på op til 750 Mbps og et netværk med stor rækkevidde.

Ved at bruge de to frekvensbånd, 2,4 GHz og 5 GHz, der kan opnå hastigheder på henholdsvis 300 og 450 Mbps, kan D-Link DIR-818LW levere trådløse hastigheder på oppe omkring de famøse 750 Mbps.

Samtidig gør dual band-teknologien det muligt at oprette et separat netværk til hjemmets gæster, så de får netadgang uden at kunne tilgå hele netværket.

D-Link DIR-818LW med dual band-teknologi

D-Link DIR-818LW har desuden fire gigabit ethernet porte, der kan bruges, hvis man ønsker en kablet tilslutning.

D-Link app og harddisk tilslutning

Investerer man i D-Link DIR-818LW, er det en god idé også at hente den gratis app, mydlink Lite, der giver et nemt overblik over brugen af routeren.

Med app'en kan man se, hvilke websider der er blevet besøgt, blokere brugere og man kan indstille den til at sende en SMS, hvis uautoriserede brugere logger på.

D-Link DIR-818LW bagside

D-Link DIR-818LW har også en USB port, så man kan tilslutte en ekstern harddisk eller bare en USB stick og derved få adgang til dokumenter, film, billeder og musik, ligegydligt hvor man er i verden.

Læs også: Få Wi-Fi i alle hjemmets hjørner

D-Link DIR-818LW er på vej til butikkerne nu og har en vejledende pris på 499 kroner.