MacBook Pro er blevet opgraderet

edbpriser.dk 27-07-46544 19:06

Egentlig sagde rygtebørsen, at MacBook Pro opgraderingen først ville komme til september fra Apples side, men besøger man deres hjemmeside i dag, er det modellerne med de nye specifikationer, der er til salg.

Således finder vi nu hurtigere Core i7 processorer på enten 2.2, 2.5 eller 2.8 GHz med Turbo Boost hastigheder på henholdsvis 3.4, 3.7 og 4.0 GHz i 15 tommer modellerne.

I 13 tommer MacBook Pro modellerne hedder processorerne nu Core i5 på 2.6 eller 2.8 GHz med Turbo Boost på enten 3.1 eller 3.3 GHz.

Læs også: Nyt Apple-styresystem frigivet i beta: Sådan henter du det

Samtidig er den installerede RAM blevet hævet til 8 GB på 13 tommer modellerne og hele 16 GB på 15 tommer modellerne som standard, og den kan forøges på enkelte modeller.

Den indbyggede harddisk er af SSD-typen og spænder fra 128 GB til 1 TB alt efter model og din pengepungs begrænsninger.

MacBook Pro salgsside hos Apple.com/dk
De nye MacBook Pro modeller er til salg nu.

Uændret grafik hardware på de nye MacBook Pro

Grafikkortene i de nye MacBook Pro er til gengæld ikke blevet opgraderet i denne omgang, så i 13 tommer modellerne bliver grafikken fortsat bearbejdet af et Intel Iris grafikkort, mens den mindst bestykkede 15 tommer model har et Intel Iris Pro kort.

I den største og dyreste 15 tommer MacBook Pro får du stadig et NVIDIA GeForce GT 750M grafikkort med 2 GB GDDR5 hukommelse med i prisen.

Alle MacBook Pro modellerne er naturligvis fortsat udstyret med Retina Display, og batteritiden er ligeledes uændret med 9 timer for de små og 8 timer for de store MacBook Pro maskiner.

Priserne starter på 10.099 kroner for den mindste model og ender på den anden side af 24.000 kroner for en 15 tommer MacBook Pro, hvis du vælger de ypperste specifikationer.

Læs også: iPhone 6 bliver dyr, tynd og får lysende Apple logo på bagsiden

Alle modeller er til salg nu på Apples hjemmeside og dukker op her på din yndlings prissammenligningsside inden længe.