Magnus vandt en iPad

edbpriser.dk 14-06-42996 05:00

Fra den 8. til den 14. november sidste år foretog vi en brugerundersøgelse på EDBpriser.dk, hvor vi bad om jer brugeres uforbeholdne mening om vores site og vores nyhedsbrev.

I løbet af den uge deltog hele 2.035 personer i undersøgelsen, der gav os rigtig mange gode input til fremtidige forbedringer.

Vi er i fuld gang med at gennemgå besvarelserne, der indeholder mange forslag til ting, vi kan gøre bedre, og dem er vi ved at udvælge og prioritere til vores udviklere.

En ekstatisk vinder
Som tak for deltagelsen indkøbte vi en iPad Wi-Fi + 3G - 16 GB, som blev udlovet til en heldig deltager.

Vinderen er nu fundet, og det blev Magnus L. Christensen fra København, som "blev ekstatisk", da han fik mailen fra os om, at han havde vundet Apples tablet.

Vi fik Magnus til at kigge forbi Aller huset på Havneholmen i København, hvor han fik overdraget sin præmie ved en lille uhøjtidelig ceremoni, og herefter tog han lidt gladere hjem til sine studier og lektielæsningen.

Tak til alle deltagere
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagere i vores brugerundersøgelse. Det er altid en fornøjelse at arbejde for så engagerede brugere, som med jeres store kendskab til EDBpriser og vores produkter er de bedst kvalificerede til at komme med forbedringsforslag.

Vi vender tilbage med en opsummering fra brugerundersøgelsen, når vi har tygget de mange besvarelser igennem.