Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

edbpriser.dk 16-10-2009 12:04

"Mario & Sonic at the Olympic Winter Games" er udviklet eksklusivt til Wii og Nintendo DS og er en direkte efterfølger til det succesfulde "Mario & Sonic at the Olympic Games".

Spilleren får mulighed for at slå sig løs på sne og is i Vancouver og Whistler, de byer der afholder 2010 vinter olympiaden. Spilleren kan mærke den olympiske ånd i konkurrence med alle favoritfigurerne fra Mario og Sonic spillene. Tag din Wii Remote / Nunchuk, Nintendo DS og Wii Balance Board og gør dig klar til at kæmpe om guldet!

Masser af forskellige discipliner. Forbered dig på at deltage i et væld af sportsgrene, når du kæmper mod venner og famile. Deltag i rigtige sportsgrene eller de vanvittige Dream Events, der er fyldt med sjove overraskelser.

Vælg mellem et stort udvalg af Mario og Sonic figurer, heriblandt Luigi, Tails, Yoshi og Knuckles, der alle har deres egne bevægelser og egenskaber. Hertil er kommet nogle nye ansigter, såsom Donkey Kong og metal Sonic.

Intuitiv styring og fuld udnyttelse af hardwaren.

Wii: Spilleren udfordres til at lave en bred vifte af forskellige bevægelser i den intuitive styring der gør brug af Remote, Nunchuck og Balance Board. Brug realistiske bevægelser til at styre spillet når du står på ski, skøjter eller snowboard. Singel, multi-player og co-op giver masser af muligheder og underholdning for spillere i alle aldre.

DS: Intuitivt og lettilgængeligt gameplay der gør brug af stylus, knapper og D-pad. Wi-Fi ranking og trådløse funktioner gør både single og multiplayer spil endnu sjovere. Download multiplayer events uanset hvor du er via Wi-Fi.

Wii muligheder: Deltag i enkelte discipliner alene eller mod dine venner, eller udfordr dine venner til en komplet OL kamp. Et nyt "Festival mode"  gør det muligt for spillere at opleve en komplet kampagne med særlige Boss events mod unikke Mario og Sonic karakterer.

Som noget nyt og eksklusivt for Nintendo DS er "Adventure Tours". Du kan ikke bare gøre brug af nye singleplayer oplevelser, men også en ny Story Mode. Dette giver spilleren et spændende eventyr fyldt med forskellige udfordringer og boss kampe samt en unik chance for at redde vinter olympiaden 2010.

Find bedste pris her.