Microsoft afslører Project Scorpio Xbox konsollen om få uger

edbpriser.dk 03-04-2017 10:18

Microsofts mål for deres næste Xbox konsol, der indtil nu har gået under betegnelsen "Project Scorpio", er, at den skal være et gaming monster med ægte 4K opløsning og en computerkraft på 6 teraflops.

Scorpio konsollen står til at komme på markedet sidst på året, men ifølge Windows Central er Microsoft allerede nu klar til at præsentere maskinen og nogle af de titler, som vil være klar ved lanceringen.

Læs også: Top 5: De bedste spil baserede på film

Microsoft vil således officielt præsentere Xbox konsollen ved et event indenfor de næste par uger sammen med dens rigtige navn.

Her vil de også annoncere, at egne titler som "Forza Motorsport 7", "Crackdown 3" og "State of Decay 2" vil være klar i 4K opløsning ved frigivelsen af konsollen.

Forza Motorsport

Hertil kommer stærke tredjeparts-titler som "Red Dead Redemption 2" og "Star Wars: Battlefront II" samt "Call of Duty"-, "FIFA"- og "Madden"-titler, der alle vil være klar i 4K.

Eksisterende Xbox One spil som "Halo 5", "Battlefield 1" og "Tom Clancy's The Division", der benytter sig af dynamisk skalerings-teknologi, vil også se bedre ud på Project Scorpio konsollen, da den vil kunne opskalere opløsningen på disse spil - helt op til 4K i visse tilfælde - uden en opdatering.

Læs også: Test: Xbox One S (& spil i HDR)

Windows Central er meget sikre på deres oplysninger om Project Scorpio konsollen og tilhørende 4K spil-udbud, som de har fået bekræftet fra flere kilder.