Microsoft har vilde planer med HoloLens - se video

edbpriser.dk 04-04-48064 06:53

Microsoft er officiel teknologi partner med det amerikanske fodbold forbund, NFL, og de to har netop præsenteret deres drøm om, hvordan amerikansk fodbold vil kunne opleves i fremtiden med Microsofts AR-brille, HoloLens.

Som du kan se i videoen herunder, indbefatter det spillere, som bryder gennem din væg i stuen, når du vil se deres statistik, og kampen hevet ned på dit stuebord, hvor du kan ændre vinkler og nærstudere de bedste øjeblikke.

Læs også: Microsoft klargør Windows 10 Mobile offensiv

Spillerne skal naturligvis også udstyres med kameraer i hjelmene, som HoloLens tilskuerne kan skifte til og få et mere indlevende indblik i kampen.

Og nede på sidelinjen vil trænerne og spillerne have adgang til den samme information og de samme billeder som HoloLens tilskuerne, som de kan agere på taktisk i kampen.

Microsoft og NFL HoloLens koncept

NFL på HoloLens er stadig et par år ude i fremtiden

Allerede nu kan amerikanske fodboldfans få en beriget oplevelse af NFL kampene gennem en app på Xbox One, der blandt andet benytter sig af RFID data fra sensorer syet ind i dragterne på spillerne, så man for eksempel kan se, hvor hurtigt løbet frem til en touchdown er.

Læs også: ASUS bekræfter AR brille i 2016

Vicepræsidenten for Xbox Marketing, Mike Nichols, udtalte godt nok på HoloLens pressemødet, at den storslåede vision kunne komme "sooner rather than later", men idet HoloLens stadig ikke er tilgængelig for hverken almindelige brugere eller udviklere, må vi gå ud fra, at der mindst går et år eller to, før vi kommer til at se Microsofts og NFL's drøm virkeliggjort.


Kilde: PC World