Microsoft kovending: Behold alligevel din OneDrive plads

edbpriser.dk 15-12-2015 13:58

I starten af november i år bekendtgjorde Microsoft, at de ville skære kraftigt i lagerpladsen for OneDrive brugerne, fordi nogle enkelte Office 365 abonnenter rent faktisk benyttede sig af den ubegrænsede plads, som de var blevet lovet.

Beslutningen om at skære ned på OneDrive pladsen har Windows-firmaet siden modtaget rigtig meget kritik for, og nu foretager de en kovending og lader alligevel de fleste beholde deres lovede antal gigabyte.

Læs også: Det går du glip af hvis du bliver i Windows 7

Den ubegrænsede lagerplads til Office 365 abonnenterne vender dog ikke tilbage, velsagtens fordi de føromtalte kunder havde uploadet mere end 75 terabyte, og det er åbenbart mere, end Microsoft har lyst til at tilbyde.

Klik på linket og behold din OneDrive lagerplads

De brugere, som har modtaget 15 GB lagerplads og eventuelt yderligere 15 GB til billede-backup, skal blot klikke på et link, som du kan finde lige her eller ved at klikke på billedet herunder, da de ellers vil blive sat ned til kun at kunne lagre 5 GB fremover uden at betale for det.

Microsoft OneDrive: Keep your free storage
Klik på billedet og behold din OneDrive lagerplads.

Det er en god idé at være logget ind på din Microsoft-konto i den browser, som du får åbnet linket i - så plejer det at gå nemmere.

Og du skal skynde dig lidt, for tilbuddet gælder kun frem til den 31. januar 2016.

Hvorvidt kunder, der var så heldige at få 100 GB yderligere gratis lagerplads i starten af året, får lov til også at beholde det, vides ikke.

Læs mere om det her: Få 100 GB gratis OneDrive lagerplads