Microsoft laver også Virtual Reality headset

edbpriser.dk 18-12-2014 13:07

Facebook har købt Oculus Rift, Samsung har Gear VR og Sony har Project Morpheus, der skal arbejde sammen med PlayStation 4, og nu siger rygter fra Microsofts underleverandører i Asien, at den amerikanske Windows- og Xbox-producent også er i gang med at lave et Virtual Reality headset til gaming.

Læs også: Brug iPad mini eller iPhone 6 Plus til virtual reality

Det rapporterer det kinesiske nyhedsmedie Digitimes, og de forudsiger samtidig, at Microsoft allerede vil være klar til at fremvise produktet på E3 messen i juni næste år.

Microsofts VR headset udvikles af holdet bag Surface tabletten

Det er Microsofts eget hardware team, som står bag det kommende Virtual Reality gaming headset, der velsagtens skal arbejde sammen med Xbox One.

Det er samme hold, som også har stået for udviklingen af firmaets Surface tablets, der i hvert fald med Surface Pro 3 har opnået pæn succes.

Så må vi bare håbe, at de ikke også skal bruge tre forsøg på at få Virtual Reality gaming headsettet til at lykkes.

Microsoft arbejder også på Google Glass-lignende briller til Xbox og Kinect

Udover et Virtual Reality headset arbejder Microsoft, ifølge et tidligere læk, også på nogle Google Glass-lignende briller - det såkaldte Fortaleza Project.

Fortaleza Project til Xbox og Kinect

Fortaleza brillerne skulle fungere sammen med den nuværende eller en fremtidig udgave af Kinect sensoren til Xbox, men Microsoft er ikke selv kommet med nogle officielle udtalelser om projektet, så det er ikke sikkert, at det bliver til noget.

Læs også: Bløder du i spillet - bløder du i virkeligheden!

Ellers kan vi jo altid sætte vores lid til, at Microsoft og Xbox gør alvor af det yderst lovende koncept, Illumiroom, som du kan læse mere om og se video af her.