Microsoft og Samsung har de bedste tablet-skærme

edbpriser.dk 08-06-46856 05:50

Dr. Raymond M. Soneira, som står bag DisplayMate Technologies Corporation, tager med mellemrum topprodukterne fra de største producenter ind til en grundig test, hvor alle aspekter af skærmenes formåen bliver målt.

Køb din samsung tablet lige her

I den seneste test blev Microsoft Surface Pro 3, Samsung Galaxy Tab S 10,5", Amazon Kindle Fire HDX 8,9, iPad Air 2, iPhone 6 Plus og Samsung Galaxy Note 4 kørt godt og grundigt igennem testmaskinen, hvorefter skærmen på Samsung Galaxy Note 4 blev udnævnt til den bedste nogensinde.

Læs også: Galaxy Note 4 har bedste skærm nogensinde

Phabletten Samsung Galaxy Note 4 har en pænt stor skærm på 5,7 tommer, men hvis man mere er på udkig efter en tablet, vil det åbenbart være en god idé at kigge nærmere på Windows-maskinen Microsoft Surface Pro 3 med en 12 tommer skærm eller Samsung Galaxy Tab S med Android på 10,5 tommer.

Samsung Galaxy Tab S

Microsoft og Samsung slår overraskende Apple

I DisplayMates test bliver der kigget på farvenøjagtighed, farveskala, hudtoner, organiske farver, blå farver samt evnen til at skabe hvid.

Og her klarede tablet-PC'erne fra Microsoft og Samsung sig en del bedre end Apples nye iPad og deres bud på en phablet, iPhone 6 Plus, der endte på sidste og næstsidste plads henholdsvis.

Læs også: Nokia vender tilbage med iPad klon

iPad Air 2 var godt nok bedre end Microsoft Surface Pro 3 og Samsung Galaxy Tab S 10,5" til hudtoner og de organiske farver, men ellers bliver den placeret sidst i testen.

Så hvis skærmkvalitet er et vigtigt parameter for dig, når du vælger tablet, er et æble altså ikke det bedste for dine øjne i det her tilfælde.