Microsoft snart klar med Windows Mobile 10

edbpriser.dk 11-10-47012 11:10

Det er kilder i branchen, som til NokiaPowerUser har lækket, at det går så godt med udviklingen af Windows Mobile 10 (som det efter sigende kommer til at hedde), at Microsoft nu har sat alle sejl til for at blive hurtigt færdige.

Læs også: Rygte: Samsung vender tilbage til Windows Phone

Planen med Windows 10 er, at det skal dække alle platforme - PC, tablet og mobil - og fremskridtene på udviklingssiden og de positive tilbagemeldinger fra producenter og betatestere får efter sigende Microsoft til at springe den kommende Windows Phone 8.1 GDR2 opdatering over og springe direkte til Windows Mobile 10.

Windows 10 cross platform

Windows Mobile 10 skal være klar inden sommer

Ifølge NokiaPowerUsers kilder stiler Microsoft efter at kunne levere Windows Mobile 10 til producenterne sent i 2. kvartal af i år, hvilket vil sige senest juni.

Det betyder samtidig, at Microsoft højst sandsynligt vil kunne vise nogle mobile enheder frem med det nye styresystem på årets Mobile World Congress i Barcelona i starten af marts.

Og der er endvidere rygter om, at Windows-fabrikken vil vise en ny high end Lumia smartphone frem på MWC, som skal være bannerfører for Windows Mobile 10.

Microsoft Lumia prototype
Lækket billede af en Microsoft Lumia prototype fra en tester i Indien. Kilde: NokiaPowerUser .

Læs også: Lumia 435 og 532 er de hidtil billigste Windows Phone mobiler

Alle oplysningerne skal tages med det sædvanlige gran salt, men vi bliver forhåbentlig meget klogere efter den 21. januar, hvor Microsoft har proklameret, at de vil fortælle seneste nyt om Windows 10.