Microsoft søger om patent på Holodeck

edbpriser.dk 04-05-44666 06:53

Patentansøgningen dækker over et såkaldt "immersive display system", der gør det muligt for din Xbox 360/720 at projicere spilgrafik ud i din stue, som du endda skal kunne interagere med.

Interaktionen muliggøres af Kinect 2, der enten kommer med indbygget projektor eller skal arbejde sammen med et tredje stykke hardware, som skal sende en vidvinkel RGB projektion ud i rummet.

Kinect kan jo allerede scanne dit rums dybde, og der er forlydender om, at den næste version vil kunne måle mere præcist og endda tage hensyn til dit spilrums indretning.

Ifølge patentansøgningen vil billedet kunne projiceres i en komplet 360 graders vinkel, så man endda skal kunne interagere med "omgivelser" bag fjernsynet.

Xbox immersive display system

Muligvis også i 3D
Den nye teknologi kommer måske også til at kunne opleves i 3D - med eller uden briller - hvilket også blev nævnt i det tidligere lækkede dokument omhandlende Microsofts fremtidsplaner for deres spilkonsol.

Sammen med de forbedrede funktioner i Kinect 2 kan Microsofts nye opfindelse give en mere omsluttende indlevelse i spillene, hvor man kan interagere langt mere levende med spillene.

Det bliver spændende at se resultatet, og hvordan projiceringen vil tage sig ud, hvis man - som i de fleste stuer - har billeder og reoler på væggene.


Kilde: OXMUK