Microsoft Surface cover med e-ink display

edbpriser.dk 29-08-47617 21:33

Microsofts Applied Sciences udviklingsafdeling har netop fremvist prototypen til et nyt DisplayCover, der vil kunne bruges med firmaets Surface tablets.

DisplayCover har et fysisk tastatur til at lette skrivearbejdet, og over tastaturet har de placeret en aflang touch-flade i næsten hele tablettens bredde, der er baseret på den energivenlige e-ink teknologi.

Læs også: Microsoft præsenterer Surface Pro 4, Band 2 og nye Lumia smartphones til oktober

Her er der placeret et væld af muligheder, som vil gøre arbejdet på en Surface tablet endnu mere tillokkende - se video herunder.

E-ink touch-flade fuld af muligheder

Kombinationen af et e-ink display og en touch-flade gør, at genveje til programmer kan placeres i det ekstra display, hvilket frigør plads på den primære skærm.

I Photoshop kan værktøjslinjerne blive vist på e-ink displayet i stedet, så hele den store skærm kan fungere som arbejdsplads.

E-ink displayet kan også bruges til at navigere på websites og underskrive dokumenter, da det både understøtter fler-finger gestik og håndskrift input.

Microsoft DisplayCover funktioner

Det ekstra display kan desuden bruges som et ekstra input-felt, mens man bruger den store skærm til for eksempel en video-samtale, så man kan svare på emails eller beskeder under mødet.

Kun en prototype indtil videre

Microsofts DisplayCover er desværre kun en prototype indtil videre, og det er uvist, om det bliver sat i produktion.

Læs også: Det går du glip af hvis du bliver i Windows 7

Det vil dog være en velkommen tilføjelse til udbuddet af Surface covers, der er på markedet nu.


Kilde: Übergizmo