Microsoft til iPhone ejere: Få 30 GB gratis online lager

edbpriser.dk 05-08-46694 14:06

Apple har haft den sædvanlige succes med at lancere de nye større iPhone 6 modeller, men ejere af ældre iPhones med begrænset lagerplads er til gengæld blevet frustrerede over lanceringen af iOS 8.

Det skyldes, at eksisterende iPhone ejere kan blive tvunget til at slette applikationer og fotografier for at få plads til Apples nye mobile styresystem.

Læs også: Nu kan iPhone 6 bestilles hos de danske mobilselskaber

Den bold har Microsoft været hurtige til at gribe, og de tilbyder derfor alle brugere af OneDrive 30 GB gratis online lagerplads - med en speciel hilsen til iPhone brugerne.

Enkel manøvre at få den ekstra lagerplads hos OneDrive

Det eneste, du skal gøre, er at slå auto upload af billeder til for din mobils kamerarulle, og vupti: Så har du 30 GB gratis lager i skyen.

Hvis du allerede har gjort det, har Microsoft opgraderet din konto til at have de 30 GB.

OneDrive logo på flere enheder

Dermed ligger Microsoft sig i spidsen med hensyn til at tilbyde gratis lagerplads, idet Google Drive giver 15 GB, Dropbox kun 2 GB plus det løse ved diverse manøvrer, mens Apple lige nu tilbyder 5 GB i deres iCloud.

30 GB gratis OneDrive til både Android, Apple og Windows - men skynd dig

Tilbuddet er nok rettet mod iPhone ejere, men det gælder alle brugere af OneDrive.

Således kan både Android- og Windows-brugere erhverve sig den ekstra lagerplads, og det gælder naturligvis både Windows computer- og Windows Phone-brugere.

Læs også: Brug iPad mini eller iPhone 6 Plus til virtual reality

Du skal dog skynde dig lidt, da tilbuddet kun gælder resten af september måned, men det er en uhyre enkel måde at få et stort online lager.


Via: SlashGear