Microsoft Wireless Display Adapter er nu til salg

edbpriser.dk 12-02-2015 09:10

Google har opnået stor succes med deres lille streaming-dongle Chromecast, og nu følger Microsoft efter med deres Wireless Display Adapter.

Microsoft Wireless Display Adapter er henvendt både til private og firmaer, da den skal gøre det nemt at smide indholdet fra computeren, tabletten eller smartphonen op på den store skærm i hjemmet eller mødelokalet.

Læs også: Samsung: Vores Smart TV overvåger ikke forbrugere

Teknologien, som Microsoft sætter sin lid til, er Miracast, der understøttes af både Windows 8.1 og Windows Phone 8.1 samt Android fra version 4.2.

Dermed er du heller ikke begrænset af, om for eksempel HBO er tilgængelig på dit smart-TV - hvis du kan se det på din PC, tablet eller smartphone, kan du se det på fladskærmen, fordi Microsoft Wireless Display Adapter spejler den lille skærms indhold op på den store.

Microsoft Wireless Display Adapter med Microsoft Surface Pro 3

Nem tilslutning

For at bruge Microsoft Wireless Display Adapter skal du blot sætte enhedens USB- og HDMI-stik i fladskærmen og så oprette trådløs forbindelse til din PC, tablet eller smartphone.

Herefter kan du streame video, vise billeder eller en PowerPoint præsentation på den store skærm, og du kan endda tilføje håndskrevne notater og markeringer direkte i PowerPoint.

I videoen, som du kan se herunder, klarer Windows fint at sende Netflix op på stuens TV, mens mor arbejder videre på den bærbare.

Læs også: Hurtigere overblik over lager-status på EDBpriser & Co.

Microsoft Wireless Display Adapter har en vejledende salgspris på 599 kroner, men allerede nu kan du finde den til lidt over 400 kroner her på dine yndlings-prissammenligningssider.