Microsofts Surface produkter sælger som varmt brød

edbpriser.dk 31-05-48775 16:33

Microsoft har åbenbart ramt plet blandt forbrugerne med deres Surface Pro 4 og Surface Book, for i går kunne Microsoft præsentere et kvartalsregnskab, der viste, at Surface afdelingen er gået frem med 38% i forhold til samme kvartal sidste år.

Det har betydet, at Surface produkterne har omsat for $926 millioner eller lige omkring 6,3 milliarder kroner ud af Microsofts samlede omsætning for kvartalet på $20,5 milliarder.

Og i næste uge ventes det, at Windows-giganten vil præsentere nye Surface produkter - heriblandt en ny alt-i-en computer.

Læs også: Microsoft laver Surface Pro alt-i-en computer

Microsoft Surface Pro 4 og Surface Book

Microsofts omsætning for Windows var omtrent uændret i forhold til sidste år, mens der var stor fremgang på Azure Cloud servicen, der fordoblede sin omsætning, og Office afdelingen som nu kan bryste sig af 24 millioner abonnenter på Office 365.

Xbox divisionens omsætning faldt med 5% trods en forøgelse af Xbox Live abonnenter fra 39 millioner i fjor til 47 millioner i år.

Og Windows Phone afdelingen gjorde bestemt heller ikke en god figur med et fald på hele 72%, men det er tydeligvis ikke et fokusområde for Microsoft på nuværende tidspunkt.

Læs også: Windows 10 Redstone 2 opdateringen vil gøre det nemmere at skifte mellem PC, tablet og smartphone

Alt i alt endte det dog med, at Microsoft overgik forventningerne omkring deres indtjening, hvilket sendte aktien op på det højeste niveau siden 1999.


Kilder: The Verge og Digital Trends