Mini Ninjas

edbpriser.dk 04-05-41714 20:03

Når en veletableret udvikler, som IO Interactive, smider et produkt på markedet, så kan man næsten ikke være andet end spændt. IO Interactive er bedst kendte for deres populære Hitman-serie, selvom de i senere tid har kigget lidt i en anden retning med både Kane & Lynch og nu Mini Ninjas. Sidstnævnte er deres forsøg på at lave et mere familieorienteret spil, men spørgsmålet er så, om det nu også er sjovt for hele familien?

Et sandt ninjaeventyr
Mini Ninjas handler om Hiro og hans 5 forsvundne venner. Hiros lærermester opdager noget ganske unikt i Hiro, da han mestrer brugen af Kuji-magi – et talent som alene Hiro og The Evil Samurai Warlord besidder. Hiro er nu landets eneste håb, og han må derfor drage ud på et eventyr for at finde og redde sine 5 venner og sammen bekæmpe The Evil Samurai Warlord og alle hans ondsindede undersåtter, som faktisk bare er uskyldige dyr, som The Evil Samurai Warlord har forvandlet til ninjaer.

At størstedelen af fjenderne i Mini Ninjas oprindeligt er dyr, spiller en stor rolle i spillet og er med til at gøre det hele børnevenligt. Når man nedlægger en fjende, bliver denne nemlig til et dyr, som kan være alting lige fra bjørne og pandaer, til kaniner og storke. Dette er med til at gøre Mini Ninjas til et anderledes og underholdende eventyr, som både den unge og den ældre gamer kan fornøje sig med.