Mini PC på størrelse med en smartphone

edbpriser.dk 10-10-2014 10:56

Målene på ZOTAC ZBOX PI320 pico er blot 115.5 x 66 x 19.2 mm, men det har ikke forhindret ZOTAC i at gøre deres lille ny mini PC til en helstøbt og lydløs Windows 8.1 oplevelse, der er lige til at tage med i lommen.

ZOTAC ZBOX PI320 pico er bestykket med en Quad-Core Intel Atom processor på 1,33 GHz, 2 GB DDR3L RAM og en 32 GB SSD, og da processoren kun bruger 2,2 watt, udvikler den ikke den store varme, så der er ikke brug for en blæser i mini PC'en.

Læs også: Mini Toughpad til ekstreme forhold

Dermed er ZOTAC ZBOX PI320 pico yderst velegnet til at have tilsluttet fladskærmen i stuen, og den er også meget nem at have med i bagagen, når du er ude og rejse.

Bare tilslut et tastatur og en mus via Bluetooth, og du er kørende.

ZOTAC ZBOX PI320 pico kan selvfølgelig også bruges som en helt almindelig stationær computer, hvis du ikke udsætter den for de allermest krævende opgaver, og der medfølger et VESA monteringssæt, så den kan placeres diskret bag på PC skærmen.

ZOTAC ZBOX PI320 pico på PC skærm
ZOTAC ZBOX PI320 pico på PC skærm.

Fine tilslutningsmuligheder i ZOTAC ZBOX PI320 pico

Udover den fornuftige indmad har ZOTAC også fundet plads til et fint udvalg af tilslutninger på ZBOX PI320 pico.

En HDMI port sørger 1080p opløsning til den valgte monitor, og internettet kan tilsluttes via ethernet eller 802.11n Wi-Fi, mens Bluetooth protokollen hedder 4.0.

Lagerpladsen kan udvides ved hjælp af et MicroSD-kort på op til 128 GB, og det betyder samtidig, at du har en 3-i-1 kortlæser til MicroSD/SDHC/SDXC hukommelseskort.

Læs også: Byg din egen supercomputer

Herudover har ZOTAC ZBOX PI320 pico 2 USB 2.0 porte til yderligere tilslutninger.

ZOTAC ZBOX kommer i mange udgaver

Hvis konfigurationen på ZOTAC ZBOX PI320 pico ikke lyder helt perfekt til dine behov, har du et stort udvalg at vælge mellem her på EDBpriser fra ZOTAC.

ZOTAC ZBOX lineup

ZBOX mærkatet er nemlig påsat både Mini PC'er ligesom ZOTAC ZBOX PI320 pico, men der er også modeller i Barebone PC kategorien samt Stationær - færdigsamlet.

Se hele udvalget af ZOTAC ZBOX her